ne pušta je od sebe

Naš saborski zastupnik nakon tragičnog gubitka pronašao je sreću s glumicom, u koju se zaljubio preko ušiju: "Ljepotice moja predivna!"

Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Kristina Krepela i Marin Miletić - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 +20 Kristina Krepela i Marin Miletić - 2 Galerija

Marin Miletić i Kristina Krepela zajedno su se pojavili na jednom eventu u Zagrebu, gdje nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni.

Saborski zastupnik Marin Miletić i glumica Kristina Krepela nerazdvojni su otkako se doznalo da su par.

Sada su se zajedno pojavili na jednom svečanom događaju u Zagrebu, gdje su zagrljeni i nasmijani pokazali da još zaljubljeni kao prvog dana.

Oboje su se za ovu prigodu i dotjerali, a Kristina je doslovno zablistala u svjetlucavoj haljini s jednim otkrivenim remenom i prorezom na donjem dijelu.

Marin je na svojem profilu na Instagramu objavio i njihovu zajedničku fotografiju s događaja, uz koju je Kristini uputilo sladunjavu poruku.

"Samo čisto srce i ničeg se ne boj! Kojeg li blagoslova živjeti u tvom srcu, ljepotice moja predivna", napisao je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

"S tobom sve ima ljepše boje!" komentirala je Krepela, na što joj je Miletić odgovorio: "Srce moje predivno."

U komentarima su im drugi pisali da su divan par, a neki su im poručili i kako je vrijeme da stanu pred oltar.

Marin i Kristina ispočetka su svoju vezu tajili od javnosti, a glasine o njihovoj romansi počele su kružiti nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom sredinom prošle godine.

Marin je u rujnu 2020. godine ostao bez supruge Danijele, koja je izgubila borbu s teškom bolešću, a zajedno su dobili dvije kćeri, koje su odlično prihvatile očevu novu ljubav.

Kristina nikada nije voljela govoriti o svojem ljubavnom životu, no poznato je da je 2018. godine prekinula vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, s kojim je bila 15 godina.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene