uvijek prekrasne!

Predivne Mia Kovačić i Marija Miholjek na koncertu koji je ponovno ujedinio Hrvatsku zablistale su u efektnim, svečanim haljinama

Marija Miholjek, Želim život - 7 Marija Miholjek, Želim život - 7 Nova TV 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek, Želim život - 5 Marija Miholjek, Želim život - 6 Marija Miholjek, Želim život - 7 Marija Miholjek, Želim život - 8 Marija Miholjek, Želim život - 9 Marija Miholjek, Želim život - 10 Marija Miholjek, Želim život - 3 Petar Pereža i Marija Miholjek , Želim život - 5 Petar Pereža i Marija Miholjek , Želim život - 2 Petar Pereža i Marija Miholjek , Želim život - 3 +17 Petar Pereža i Marija Miholjek , Želim život - 4 Galerija

Mia Kovačić i Marija Miholjek na koncertu ''Želim život'' u organizaciji Nove TV i Zaklade Ana Rukavina zablistale su u svojim svečanim, modnim kombinacijama.

Nakon tri godine humanitarni koncert ''Želim život'' vratio se na glavni zagrebački trg, a za razgovor s gostima u call centru zadužene su s kolegama Igorom Mešinom i Petrom Perežom, bile Mia Kovačić i Marija Miholjek koje su sve oduševile svojom elegantnom pojavom. 

Naše divne voditeljice odjenule su prekrasne svečane haljine. 

Marija je nosila dugu crnu blještavu haljinu, a sve je začinila valovima u kosi i crvenim ružem na usnama.

Mia je plijenila pažnju u dugoj crnoj haljini s naborima po sredini, a svima su za oko zapeli biserni lančići. Prednji dio kose zabacila je prema iza, a ostatak je ispunila valovima. Roza sijenila naglasila su njezine oči, a sjajilo sa šljokicama usne.

Koncert u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV građanima na trgu, kao i gledateljima pred malim ekranima, donijela je večer za pamćenje, a za to su se pobrinuli Prljavo kazalište, Vatra, Miroslav Škoro, Lidija Bačić, Damir Kedžo, Zsa Zsa, Feminnem, Luka Nižetić, klapa Cambi, Mile Kekin i Lorena Bućan, kao i voditeljski dvojac koji čine Renata Končić Minea i Frano Ridjan.

Humanitarni broj 060 9000 otvoren je do kraja prosinca, a na samu večer koncerta na pozive građana odgovarali su i osobno na njima zahvaljivali brojni uzvanici iz političkog i javnog života. Ovogodišnja novost bila su i javljanja uživo za društvene mreže pod voditeljskom palicom Valentine Baus, koja je prenosila atmosferu iza kamera te donosila zanimljive razgovore sa sudionicima događanja.

Koncert "Želim život'' svojevrsni je vrhunac humanitarne akcije Zaklade Ana Rukavina kojom se prikupljaju sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija te financiranje projekata kojima je svrha istraživanje novih mogućnosti liječenja malignih bolesti.

Građani inicijativu mogu podržati do kraja prosinca, pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 0,66 eura (+ PDV) odnosno 5 kuna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 +26 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović se pohvalila novim imidžem pa poslala i znakovitu poruku: "Još jedan novi početak i novi sjaj"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić In Magazin: Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić i supruga Sejda - 2 +25 Halid Bešlić i supruga Sejda - 1 Celebrity Halid Bešlić gradi kuću u Hrvatskoj, evo koje mjestašce mu je posebno priraslo srcu: "Neće biti ekstra luksuzna vila, tu je mir i Sarajevo je blizu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene