jedva dočekao!

Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP - 1 Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP - 2 Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP - 3 +27 Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP - 4 Galerija

Marija Kolb se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Dua Lipu.

Glumica Marija Kolb u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila je zadatak transformirati se u Dua Lipu.

I dok s Malumom, kojeg je utjelovila u prethodnoj emisiji, nije bila upoznata, o Dua Lipi odmah je pokazala zavidno znanje.

"Iz Prištine su joj roditelji pribjegli u London za vrijeme rata i zanimljivo, rekli su joj da ne zna pjevat u školi, ali ona nije odustala do danas", ispričala je Marija prije nastupa, a priznala je i da joj nije bilo lako na pripremama.

"Katastrofa, potop, odron", komentirala je, no to se na pozornici nije vidjelo.

Marija je izvela hit Dua Lipe "Physical".

"Dua Lipa nam je donijela puno radosti!" komentirao je Goran Navojec i nasmijao sve u studiju. "Vidi se da imaš glumački pristup prema svojim zadacima, a što se pjevačkog dijela tiče, o tome će više kolege glazbenici", dodao je Navojec.

"Ja moram biti iskren i reći da si ti Marija jedna od boljih pjevačica među glumicama. Mogu ti reći i da ti ova boja kose jako lijepo stoji. Ovo je četvrta emisija, ti još nijednom nisi bila osrednja ni loša, oduševljavaš me iz emisije u emisiji, ti si meni jedno otkriće", rekao joj je Mario Roth.

"Sad sam prvi put otkad sam sjela za ovaj stol nešto i zapisala. Zapisala sam od želje da ne zaboravim što želim reći, jer želim puno toga reći, a nemam dovoljno vremena. Imam osjećaj da si danas najviše uživala od svih transformacija. Iznijela si dio sebe koji dosad nismo imali priliku vidjeti i svaka ti čast na ovome što si danas interpretirala. Impresionirala si me svojim glasom", poručila joj je Minea.

"Sviđa mi se sve kako si napravila, originalno si skinula spot i svaka ti čast", zaključio je Enis Bešlagić.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 1 +27 Alka Vuica - 2 Celebrity Alka Vuica ide na sljedeće izbore, a sjećate li se kad se htjela kandidirati za predsjednicu?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno i Lorena Jelusić Dino i Lorena Jelusić Dino i Bruno Jelusić, Davor Gobac Dino Jelusic +25 Dino Jelusić - 1 Celebrity Prepoznajete li čiji su ovo brat i sestra? Naš talentirani glazbenik poslao ih je da preuzmu njegovu nagradu, a oni nisu mogli biti ponosniji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene