Sestra ju je spasila!

Uspješna hrvatska pjevačica posljednjom je objavom zabrinula pratitelje: ''Zahvalna sam samo na prijelomu...''

Marija Husar Rimac Marija Husar Rimac Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar Rimac - 1 Marija Husar Rimac - 6 Marija Husar Rimac - 5 Marija Husar Rimac - 4 Marija Husar Rimac - 2 Marija Husar Rimac - 1 Marija Husar Rimac - 7 Marija Husar Rimac - 6 Marija Husar Rimac - 5 Marija Husar Rimac - 3 +8 Marija Husar Rimac - 2 Galerija

Marija Husar Rimac na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s gipsom na nozi pa zabrinula pratitelje, ali u opisu je odmah otkrila što joj se dogodilo.

Naša pjevačica Marija Husar Rimac objavila je nekoliko fotografija na Instagramu na kojima se vidi da nosi gips na nozi pa je zabrinula svoje pratitelje. U opisu je otkrila što joj se dogodilo.

"Zahvalna sam na prijelomu samo metatarzalnih kostiju i da operacija nije potrebna. Zahvala sam što sam u svemu što se događa morala malo stati na loptu. Zahvalna sam što mi je sestrica Ivana skuhala za cijeli tjedan. I to je uvijek zabavno, pogotovo mojoj djeci jer teta radi najbolje palačinke", napisala je Marija.

"I naravno, da me moji zezaju (čitaj Ivan) i pjevaju: ''Slomila je nogu pa se moli Bogu", dodala je.

Pratitelji su pjevačici u komentarima brzo poželjeli oporavak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Husar (@marijahusar_rimac)

U posljednje vrijeme Marija je opet popularnija u javnosti i to zato što otvoreno govori o svojoj ljubavi prema vjeri.

Tijekom godina doživjela je i preobraćenje o kojem je pričala jednom prilikom za naš In Magazin, te je otkrila da joj se na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio jedan moment.

"Na najvećem zapravo vrhuncu svoje karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično neću reći nezadovoljna, ali sve to mi je izgledalo dosta isprazno, tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u 27. mojoj godini", prisjetila se Marija.

U braku je sa suprugom Vjekoslavom kojeg je upoznala na duhovnoj obnovi kod pokojnog fra Linića. Bračni par ima dvojicu sinova Ivana i Niku, te su presretni roditelji. Niku je Marija dobila u 46. godini te ga je rodila prirodnim putem, a svoju trudnoću tada je nazvala darom od Boga.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić - 5 Marko Grubnić - 2 +26 Marko Grubnić - 3 Celebrity Grubnić se pohvalio luksuznom večerom s unukom umirovljenog generala, a osim hrane svi su komentirali i njihove originalne outfite

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Imbruglia - 1 Natalie Imbruglia - 4 Natalie Imbruglia - 5 Natalie Imbruglia - 7 +16 Natalie Imbruglia - 6 Nekad i sad S bujnih oblina pažnju na ovoj lijepoj ženi ukralo je nešto drugo, a evo što ona kaže u čemu je zapravo njezina tajna: "To je vjerojatno najbolje!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene