Na vrlo važnom mjestu!

Marija Husar Rimac i njen suprug na poseban su način obnovili svoju ljubav i učinili je još svetijom: ''Ovdje se dogodilo pravo čudo...''

Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac Marija Husar Rimac i Vjekoslav Rimac Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Husar Rimac - 3 Marija Husar Rimac - 4 Marija Husar Rimac - 6 Marija Husar Rimac - 7 Marija Husar Rimac - 2 Marija Husar Rimac - 5 Marija Husar - 3 Marija Husar - 2 Marija Husar Rimac Marija Husar - 2 +13 Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Galerija

Pjevačica Marija Husar i suprug Vjekoslav Rimac obnovili su bračne zavjete, ovaj poseban događaj Marija je podijelila na Instagramu i opisala značenje koje za njih ima mjesto na kojem su to učinili.

Naša pjevačica Marija Husar Rimac i njen suprug Vjekoslav Rimac obnovili su svoje vjenčane zavjete u Kani. Ovaj poseban događaj obilježila je fotografijom koju je podijelila na svom Instagramu, a otkrila je i zašto je to mjesto za njih toliko posebno.

''Mjesto gdje je Isus učinio prvo javno čudo. Na svadbi je vodu pretvorio u vino. Nas dvoje i ostali parovi danas smo imali svoju Kansku svadbu'', napisala je Marija uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Husar (@marijahusar_rimac)

Pjevačica je otkrila i kako su posjetili i baziliku u Nazaretu, a fotografirala je i svog mlađeg sina koji je pred oltarom klečao i molio sa sklopljenim rukama.

Inače, Marija i Vjekoslav vjenčali su se u lipnju 2009. u crkvi svetoga Petra i Pavla pri Franjevačkom samostanu na Gorici u Livnu.

Njezine kume su bile Nina Badrić i Kristina Renić. Mladoženji je kum bio Neven Jurić, a par je vjenčao fra Anto Radoš.

Tijekom godina doživjela je i preobraćenje o kojem je pričala jednom prilikom za naš In Magazin, te je otkrila da joj se na najvećem vrhuncu karijere u grupi Divas dogodio jedan moment.

"Na najvećem zapravo vrhuncu svoje karijere u grupi Divas dogodio mi se jedan moment gdje sam bila poprilično neću reći nezadovoljna, ali sve to mi je izgledalo dosta isprazno, tražila sam nešto više, duša je toliko čeznula da se na seminaru kod Zlatka Sudca dogodio taj jedan moment u 27. mojoj godini", prisjetila se Marija.

"Obzirom da smo često dolazili na seminare, kad god je bila prilika, pater nas je uvijek zvao na druženja u zbornicu kod sebe kad je završio program. Uvijek se dobro jelo, pilo, družili smo se. Pater je jako navijao da nas dvoje probijemo tu barijeru koju smo imali da budemo zajedno. S vremenom kako smo se upoznali, krenuli smo u vezu, nakon šest mjeseci smo se zaručili i nakon godinu dana ušli u brak", otkrila je tada.

Bračni par ima dvojicu sinova Ivana i Niku, te su presretni roditelji.

Niku je Marija dobila u 46. godini te ga je rodila prirodnim putem, a svoju trudnoću tada je nazvala darom od Boga.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene