Prava ljepotica!

Divna Margot Robbie privlačila je sve poglede u pripijenoj haljini s dekolteom, teško je bilo skinuti pogled s nje

Margot Robbie Margot Robbie Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 4 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 2 Brad Pitt i Margot Robbie Margot Robbie Margot Robbie s mamom - 2 +10 Margot Robbie s mamom - 1 Galerija

Margot Robbie bila je glavna zvijezda premijere filma "Babylon" u rodnoj joj Australiji, a za tu se prigodu i posebno sredila.

Jedna od najpopularnijih glumica današnjice, koja ujedno nosi i titulu najljepše, Margot Robbie, zablistala je na premijeri svojeg najnovijeg filma "Babylon" u Sydneyju, gdje je bila glavna zvijezda.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

32-godišnja Margot privlačila je sve poglede u pripijenoj haljini dubokog dekoltea i visokog proreza, koji je otkrio njezine vitke noge. Sa smiješkom na licu pozirala je fotografima koji su je dočekali na crvenom tepihu, a potom se kratko družila i s obožavateljima.

Slavna glumica nedavno je zablistala i na dodjeli Zlatnih globusa, na kojoj su mnogi primijetili jedan detalj na njezinu licu koji je podsjeća na neke prošle dane.

Naime, glumičini su obožavatelji na besprijekornom licu 32-godišnje Margot primijetili mali ožiljak na nosnici, točnije na mjestu na kojem je nosila naušnicu u svojim tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama.

Australska glumica, koja je karijeru započela u sapunici "Susjedi", uklonila je naušnicu iz nosa prije otprilike 13 godina, baš kad je njezina slava u Hollywoodu počela rasti. Jednom je prilikom otkrila da je odlučila probušiti nos kao tinejdžerica kad je malo više popila na školskom izletu u Italiji.

"Da sam tada znala da ću jednog dana biti glumica, sigurno ne bih probušila nos. To je vrlo iritantno, stalno vidim rupu za naušnicu na ekranu i uvijek se sjetim vremena kada sam bila pijana glupa tinejdžerica u Italiji misleći kako je zabavno probušiti nos", izjavila je 2019. godine za australsko izdanje Voguea.

Margot je prošle godine treći put proglašena najljepšom na svijetu, a onda je sve iznenadila nikad golišavijim izdanjem za premijeru iščekivanog filmskog spektakla "Babylon", u kojem glumi.

Margot je za tu prigodu bila odabrala crnu mini haljinu s prorezom koja je otkrila trbuh i u kojoj je pokazala svoju zanosnu figuru. Društvo joj je pravila njezina majka Sarie Kessler, koja je također zadivila sve prisutne i svima je bilo jasno od koga je Margot naslijedila ljepotu. Ponosna mama pozirala je s kćeri nasmiješena od uha do uha, a zajedno su bile pravi mamac za poglede.

Margot u filmu "Babylon" ima glavnu žensku ulogu, a uletjela je kao zamjena Emmi Stone. U filmu glumi i Brad Pitt, s kojim je Margot glumila i u Tarantinovu hitu "Bilo jednom… u Hollywoodu". S nestrpljenjem se iščekuje i film u kojem će Margot utjeloviti omiljenu lutku Barbie, a uloga Kena pripala je Ryanu Goslingu.

Što se tiče njezina ljubavnog života, Margot je od 2016. godine u braku s producentom Thomasom Ackerleyom, no par se rijetko skupa pojavljuje u javnosti i vješto čuva svoju privatnost.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović, Jadran Mario Budimir (FOTO: Tino Juric/PIXSELL) Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +17 Doris Dragović - 10 Celebrity Rijetka fotografija Doris Dragović sa sinom izazvala je opće oduševljenje, njezin jedinac danas ima 32 godine!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Samara Weaving - 2 Samara Weaving - 1 Samara Weaving - 3 Samara Weaving - 4 +7 Samara Weaving - 4 Celebrity Ovako neobičan izrez s prednje strane haljine još nismo vidjeli, s riskantnim dekolteom nije joj se bilo lako boriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene