Kako vam se sviđa?

Maja Šuput izdala je novu pjesmu nakon dugo vremena, poslušajte kako zvuči!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +18 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je novu pjesmu nakon tri godine, poslušajte kako zvuči ''James Bond''.

Kraljica domaćih svadbi i jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima Maja Šuput objavila je novu pjesmu nakon tri godine pauze.

''James Bond'' naziv je novog singla za koji je snimila i poseban spot, a glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao hitmejker Neno Ninčević, a pjesma je na prvu zarazna te u sebi ima i dozu ritmova koji su danas popularni.

Nova pjesma Maje Šuput je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Maja je posljednji singl izdala još 2021. godine, a iako nema novih pjesama u zadnje vrijeme, Majin raspored krcat je nastupima.

Također je i u poduzetničkim vodama, a okušala se i kao voditeljica te je već godinama članica žirija showa "Supertalent". Uz sve to je i majka sinčića Blooma i svaki slobodni trenutak provodi s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim, što je i jedan od razloga zašto često ne izbacuje nove pjesme.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Palača objavila prvu službenu fotografiju princeze Kate nakon operacije, no njezin povratak u javnost ne očekuje se tako skoro!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Krystyna Pyszkova - 1 Krystyna Pyszkova - 2 Krystyna Pyszkova - 3 Krystyna Pyszkova - 4 +17 Krystyna Pyszkova - 6 Celebrity Ovo je nova Miss svijeta! Mlada Čehinja pobijedila je konkurenciju od 111 djevojaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene