On je baš uživao

Luka Nižetić napravio je odličnu atmosferu na podnevnom dočeku u Puli, a jedna se obožavateljica nakon zagrljaja s njim i rasplakala!

Luka Nižetić u Puli - 7 Luka Nižetić u Puli - 7 Sasa Miljevic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić u Puli - 1 Luka Nižetić u Puli - 3 Luka Nižetić u Puli - 5 Luka Nižetić u Puli - 8 Luka Nižetić u Puli - 6 Luka Nižetić u Puli - 4 Luka Nižetić u Puli - 2 Luka Nižetić u Puli - 9 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +22 Luka Nižetić - 3 Galerija

Luka Nižetić zabavljao je građane Pule na dočeku Nove godine u podne, a jednu je obožavateljicu čak i rasplakao kad joj je prišao.

Luka Nižetić bio je glavna zvijezda podnevnog dočeka Nove 2024. godine u Puli.

S pozornice je zabavljao okupljene građane, a brojni fanovi stiskali su se u prvim redovima kako bi uz omiljenog pjevača uživali. Luka se potom odlučio spustiti s pozornice te zagrliti nekoliko fanova, a jedna se djevojka nakon zagrljaja s njim čak i rasplakala.

Nižetić je nosio šljokasto odijelo s crno-zlatnim prugama, a ispod sakoa nije nosio ništa te je pokazao nekoliko tetovaža na svom torzu.

Da je napravio odličnu atmosferu pokazuju i fotografije na kojima pleše i skače na bini.

Iz publike su ga pratili i Slavko Sobin te glumica Tihana Lazović.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 1 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 4 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 3 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 2 +13 Tomislav Tomašević na podnevnom dočeku Nove 2024. - 1 Celebrity Tomislav Tomašević rasplesao se na ''Vrapce i komarce'' na podnevnom dočeku 2024., pogledajte hit video!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene