''Sve to ostaje zauvijek''

Naša najuspješnija plus size manekenka u tigrastom bikiniju pokazala trudnički trbuh: ''Beba i ja rastemo. Stvaramo nove uspomene i strije...''

Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer Lucija Lugomer i Danijel Grlić Lucija Lugomer i Danijel Grlić Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 +19 Lucija Lugomer - 3 Galerija

Lucija Lugomer na svom Instagram profilu podijelila je niz fotografija i snimki kojima je pokazala kako se provodi na ljetnom odmoru.

Plus size manekenka Lucija Lugomer uživa s obitelji u ljetnim radostima, a to je pokazala objavama na društvenim mrežama. 

Pohvalila se tako i trudničkim trbuhom koji lagano raste. 

"Ljeto, falilo si mi! Ne znam zašto, ali oduvijek sam željela biti trudna u ovo doba godine. Toliko guštam, beba i ja rastemo. Stvaramo nove uspomene i strije i sve to ostaje nam zauvijek. Svjesna sam trenutka i zahvalna na svakome. Ovo ljeto ustvari posvećujem Leonu kao našem zadnjem ljetu u broju 3. Hvala ti tijelo", napisala je i čestitala svome sinu treći rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Kako si prekrasna", "Posebno tijelo", "Predivna si draga", "Blistaš mi", samo su neki od komentara.

Inače, Lugomer je putem društvenih mreža otkrila da sa suprugom Danijelom Grlićem čeka drugo dijete.

Podijelila je niz fotografija trudničkog trbuščića pa napisala: "Iznenađenje".

Lucija i Danijel vjenčali su se 2018, u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, a prije toga su u vezi bili tri godine. Sina su dobili u veljači 2020. godine, a Lucija nam je jednom prilikom ispričala koliko ju je majčinstvo promijenilo.

"Majčinstvo me promijenilo gotovo pa u potpunosti. Vjerujte mi kada vam kažem da niti suđe više ne perem kao što sam ga nekada prala. Mjerenje vremena poprimilo je jednu potpuno novu dimenziju, ali vrijedno je apsolutno svega jer ovakvu ljubav stvarno je teško riječima opisati. Najljepša stvar koja mi se dogodila ikada", rekla nam je u prošle godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 +25 Hana Huljić - 3 Celebrity Isklesani trbušni mišići izvirili su ispod uskog topića Hane Huljić, koja je u Splitu s publikom bodrila svoga Grašu!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +29 Nives Celzijus - 2 Zanimljivosti Internetom se proširila lažna, gola fotografija Nives Celzijus, ona se oglasila: ''Ovo je kazneno djelo, majstor je zaboravio nakeljiti i tattoo!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene