nezahvalna pratnja

Lijepa kći kraljice popa ostala je u sjeni gole stražnjice, prijateljica se na sve moguće načine trudila ukrasti pažnju!

Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 3 Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 1 Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 5 Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 2 Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 4 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 4 Galerija

Madonnina kći Lourdes Leon pojavila se na dodjeli nagrada Grammy u društvu pjevačice Trinity Vigorsky, koja se potrudila da ne prođe neopaženo.

Kći kraljice popa Madonne, 26-godišnja Lourdes Leon, izrasla je u kopiju svoje mame, a krenula je i njezinim glazbenim stopama.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 4 Nikad kraće! Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

Na dodjeli nagrada Grammy mami je odala i počast jednim detaljem u outfitu koji nikome nije promaknuo. Nosila je usku crvenu haljinu u kojoj je istaknula vitku figuru, no najviše pažnje privukli su špičasti detalji na grudima, kojim je prizvala Madonnino legendarno izdanje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOLAHOL (@lourdesleon)

Ipak, Lourdes je ostala u sjeni svoje pratnje, pjevačice Trinity Vigorsky, koja se na sve načine trudila biti u centru pažnje.

Osim što je na dodjelu došla u potpuno prozirnom kombinezonu ispod kojeg je obukla samo tange, pobrinula se da je fotografi ulove sa svih strana, a na odlasku im je iz automobila pokazala stražnjicu.

Lourdes nije djelovala kao da su joj smetali istupi njezine prijateljice, a i sama je poznata po razuzdanom ponašanju i razgolićenim izdanjima.

Nedavno se i poprilično osramotila kada joj je zbog kašnjenja zabranjen ulazak na modnu reviju u New Yorku, a njezine fotografije tada su zabavile javnost.

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece i poznata je kao njezina mezimica, a dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

Lourdes je odmalena navikla na medije, a nekad se morala nositi i s pogrdnim nadimcima poput "ružnog pačeta", no danas je to iza nje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Raskošne obline Lidija je utegnula u haljinu koja je izgledala kao da će se svaki čas raspuknuti: ''Neće biti lako njima u publici!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 +18 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene