''Brutalno dobra!''

Raskošne obline Lidija je utegnula u haljinu koja je izgledala kao da će se svaki čas raspuknuti: ''Neće biti lako njima u publici!''

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 7 +19 Lidija Bačić - 4 Galerija

Lidija Bačić za nastup u Švicarskoj odabrala je vrlo kratku i otvorenu kombinaciju, kojom je definitivno osvojila tamošnju publiku.

Pjevačica Lidija Bačić na svojem profilu na Instagramu pokazala je obožavateljima kako se odjenula za koncert u Švicarskoj.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Pozirala je u vrlo kratkoj uskoj haljinici s dubokim izrezom na gornjem dijelu te je u prvi plan stavila svoje bujne obline. 

Oči obrubljene crnom olovkom, crvenkasti ruž i valovita frizura ukrasili su ovaj seksi stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Nama nije lako, a neće biti ni publici", komentirao je jedan od pratitelja.

"Brutalno dobra", dodao je drugi.

Lidija je sklona objavljivanju seksi fotografija i videa na svojem profilu na Instagramu, na kojem je prati više od 416 tisuća obožavatelja.

Ima li tko u njezinu životu s takvim privilegijama, otkrila je nedavno za IN magazin.

"Pa, to već nekako godinama zadržavam za sebe. Neki vole pričati, neki ne. Ja više volim o sebi i o svojem poslu. Ali lijepo mi je, to je to. Jednog dana kad se odlučim udati, onda će svi znati. Dok to još nije finalno, da znamo da je to to za udaju – neću ništa pričati", rekla je Lile.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Žanamari Perčić - 3 +27 Žanamari Perčić Celebrity Ogroman otvor kod grudi mamio je sve poglede na Žanamari, a kompliment joj je uputila i poznata kolegica: ''Trebala bi ovako češće''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Dimitrijadis Dima - 13 Goran Dimitrijadis Dima - 3 Goran Dimitrijadis Dima - 2 Goran Dimitrijadis Dima - 12 +8 Goran Dimitrijadis Dima - 1 Zanimljivosti Sjećate se hita ''Nije mene dušo ubilo''? Evo kako danas izgleda pjevač koji ga je izveo, a otkriven je i razlog zbog kojeg se maknuo iz javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene