više je nije lako prepoznati

Legendarna ljepotica godinama se skrivala od javnosti zbog zahvata koji je pošao po zlu, a sada je podijelila i mučna iskustva iz najslavnijih dana!

Linda Evangelista - 9 Linda Evangelista - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Evangelista - 13 Linda Evangelista - 12 Linda Evangelista - 11 Linda Evangelista - 10 Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista (Foto: AFP) Linda Evangelista - 2 Linda Evangelista - 3 Linda Evangelista - 4 Linda Evangelista - 5 +19 Linda Evangelista - 1 Galerija

Linda Evangelista, nekad jedan od najljepših modela 90-ih godina, ispričala je svoje iskustvo s izgladnjivanjem kojem se podvrgnula kako bi bila mršava za modne revije u danima najveće slave.

Linda Evangelista bila je jedan od najljepših modela 90-ih godina, a zahvaljujući svojoj vitkoj figuri tražili su je brojni modni brendovi.

No, sada je otkrila mračnu stranu modelinga i ispričala svoje iskustvo s rigoroznim dijetama kojih se držala u danima najveće slave.

U iskrenom intervjuu s Ruth Rogers u njezinom podcastu ''Ruthin Table 4'', Linda je otkrila da je koristila štetne dijete i imala faze izgladnjivanja do kasnih 20-ih kako bi bila dovoljno mršava za modne revije.

Na svom vrhuncu kao jedan od svjetskih supermodela, izjavila je da ne bi ustala iz kreveta za manje od 10 tisuća dolara dnevno.

''Znam da sam morala raditi na održavanju težine i bilo je razdoblja kad sam stvarno morala paziti na prehranu'', rekla je.

Tada se podvrgla dijeti ''Master Cleanse'' koja od korisnika zahtijeva da prvih deset dana piju samo slanu vodu i biljni i ljekovite laksative.

''Počela sam stalno raditi čišćenja organizma i voljela sam ih raditi, ali mislim da su bila jako štetna za mene. Provela sam Master Cleanse dosta puta, ali radila bih i medicinska čišćenja, poput napitka u prahu, baze od riže. Također, odlazila bih na We Care Spa, to je u pustinji u blizini Palm Springsa gdje pijete samo tekućine, uglavnom vode s limunom i mentom i čajeve i dobijete čašu soka dnevno i jednom dnevno dobijete razrijeđeno razvodnjeno povrće koje se zove juha'', ispričala je svoje iskustvo o izgladnjivanju.

Govoreći o promjenama u modi koja se sada prilagođava veličinama žena, kaže: ''U 90-ima su se modeli morali prilagoditi kako bi pristajali odjeći, danas je obrnuto.''

Prošle je godine Evangelista otkrila da se podvrgnula postupku smrzavanja masti pod nazivom CoolSculpting koji je njeno tijelo trebao osloboditi masti, ali ostavio ju je trajno deformiranom i unakaženom.

Naime, tretman je pošao po krivu, pa umjesto da je njezine masne stanice smanjio, tretman je stanice povećao, zbog čega je Linda izgledala nateklo. Potom je na Instagramu objavila kako će se dugoročno povući iz javnosti.

''Mojim pratiteljima koji su se pitali zašto nisam radila dok su karijere mojih kolega napredovale, razlog je taj što sam bila brutalno unakažena Zeltiqovim postupkom CoolSculpting, koji je učinio suprotno od onoga što je obećavao'', napisala je tada.

''Povećao je, a ne smanjio moje masne stanice i ostavio me trajno deformiranom nakon što sam prošla dvije bolne, neuspješne korektivne operacije. Ostala sam, kako su mediji opisali, neprepoznatljiva."

No, iako je neko vrijeme bila skrivena u svom domu, Linda se sada počela sve češće pojavljivati u javnosti, a svoju je figuru opet uspjela dovesti u dobru formu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene