U sjajnoj formi

Ne skriva ga više: 46-godišnja glumica pokazala trudnički trbuščić!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Mislila sam kako je moje vrijeme za trudnoću prošlo, ipak imam 46 godina, stoga sam jako iznenađena i blagoslovljena', komentirala je Halle Berry kad je otkrila da je će postati mama po drugi puta.

Prelijepa glumica Halle Berry u 46. godini ostala je trudna. Priznala je kako je to najveće uzbuđenje u njezinom životu te da je presretna zbog toga što će opet postati mama.

>> U 46. trudna: 'Ovo je bilo najveće iznenađenje mog života!'

Pogledaj i ovo Ana i Jole Čagalj (Foto: Tonći Čerina) Znamo i ime! Kakva će to biti fešta: Omiljenom domaćem paru nakon tri kćeri stigao sin

'Ovo je bilo najveće iznenađenje mog života, da vam kažem iskreno. Mislila sam kako je moje vrijeme za trudnoću prošlo, ipak imam 46 godina, stoga sam jako iznenađena i blagoslovljena. Najvažnije je da je dijete zdravo', otkrila je medijima.

Halle sad više ne skriva trudnoću pa je tako prošetala sa 5-godišnjom kćeri Nahlom u sportskom izdanju i uskoj majici za vježbanje i pokazala svoj trbuščić.

Halle se, za razliku od većine trudnica, nije još počela debljati već se na njenoj savršenoj liniji ističe samo trbuščić.

Glumica i njezin zaručnik Oliver Martinez ne žele otkriti spol djeteta. Halle je ovo drugo dijete, a malenu Nahlu dobia je iz veze s Gabrielom Aubreyem.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene