Dijamant je na ruci

Mnoge su se za njega otimale, ali on je odlučio zaprositi mlađahnu milijunašicu koju je dugo skrivao

Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +0 Liam Payne (Foto: Instagram) Galerija

Liam Payne odlučio je zaprositi svoju djevojku Mayu Henry nakon dvije godine veze.

Britanski glazbenik Liam Payne i njegova djevojka, manekenka Maya Henry zaručili su se nakon dvije godine sretne veze, prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Bivši 26-godišnji član One Directiona, za kojim i dan-danas uzdišu žene diljem svijeta, zaprosio je svoju šest godinu mlađu dragu dijamantnim prstenom vrijednim oko 3 milijuna funti i učinio ju najsretnijom na svijetu.

Maya je nedavno uočena s prstenom na ruci kada je s Liamom izašla na romantičnu večeru u jedan londonski restoran, a jedan od svjedoka izjavio je da ga je ponosno pokazivala. Daily Mail piše da se par zaručio tijekom karantene zbog koronavirusa, ali je vijest tek sada i službeno potvrđena.

To je mnoge iznenadilo jer su u veljači kružile glasine kako je svatko odlučio krenuti svojim putem, međutim izvor blizak paru je to bio demantirao i potvrdio da su još uvijek zajedno. U javnosti dugo nisu bili viđeni, tek ljetos nakon nekoliko mjeseci, no zato su uživali u vlastitoj privatnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya (@maya_henry) on

Liam i Maya zajedno su od 2018. godine, a vezu su započeli ubrzo nakon što je on prekinuo s 37-godišnjom pjevačice Cheryl Cole, s kojom ima trogodišnjeg sina Beara.

Liamu nije mogla odoljeti ni slavna manekenka Naomi Campbell, koja je od njega starija 23 godine, a usred skandala se našao nakon što je slučajno objavio na Instagramu svoje razgolićene fotografije koje je htio poslati zaluđenoj obožavateljici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene