"Volimo ovakve priče!"

Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 4 Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 2 Leonardo DiCaprio Film ''Killers of the Flower Moon'' Film ''Killers of the Flower Moon'' Leonardo DiCaprio - 3 Leonardo DiCaprio - 1 Leonardo DiCaprio - 4 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti +14 Leonardo DiCaprio - 3 Galerija

Leonardo DiCaprio objavio je na svojem profilu na Instagramu video snimljen u Hrvatskoj u kojem je svojim pratiteljima objasnio nešto više o našim zaštićenim školjkama periskama kojima prijeti izumiranje.

Holivudski glumac i miljenik žena Leonardo DiCaprio osim po svojim glumačkim ostvarenjima, poznat je i kao veliki zagovornik ekologije i zaštite prirode o čemu se često oglašava na svojem profilu na Instagramu, gdje je sada objavio video ni više, ni manje nego iz Lijepe Naše.

Leonardo ne krije koliko ga je razveselila vijest koju je dobio iz Hrvatske, a o čemu se radi objasnio je svojim pratiteljima u videu koji je repostao sa stranice Washington Post climate coverage koji su oni objavili 20. prosinca.

"Znanstvenici su otkrili mladu skupinu ugroženih divovskih školjki kod obale Hrvatske u Jadranskom moru. Plemenita školjka periska, koja može narasti i do metar širine, postala je opasno ugrožena otkada je smrtonosni virus pogodio tu vrstu 2016. godine. Istraživači se nadaju da će vratiti školjke koje igraju važnu ulogu u održavanju zdravih podvodnih ekosustava", napisao je Leonardo uz video iz hrvatskog podmorja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

"Hvala ti što si podijelio ovu priču. Pozdrav iz Hrvatske", "Ovo je stvarno sjajan posao. Naš okoliš nas treba", "Tvoja strast prema prirodi prava je inspiracija", "Super vijest", "Volimo ovakve priče", komentirali su njegovi pratitelji.

O ovoj temi nedavno je bio i prilog u Dnevniku Nove TV, nakon što su znanstvenici pronašli 68 malih periski, čemu se ni oni sami nisu nadali.

"Ovih dana je situacija iznenađujuća, ovome se stvarno nismo mogli nadati ni u, stvarno, najluđim snovima. Evo, oborili smo sve rekorde", rekla je biologinja Silvija Kipson za Dnevnik Nove TV.

Bolest je uništila gotovo 99 posto svjetske populacije pa se ove male i žive odmah premještaju u "sterilne uvjete". Nakon što je početkom studenog prošle godine na brijunskim otocima pronađena samo jedna, a u cijelom Mediteranu niti desetak, ove su brojke, kažu znanstvenici, fantastična vijest, a s čime se definitivno složio i Leonardo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Zanimljivosti Knoll sama objavila fotografije u badiću zbog kojeg se prošlo ljeto našla na meti korisnika društvenih mreža, a sve zbog jednog razloga!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović - 1 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 4 Laura Dundović - 5 +21 Laura Dundović - 6 Celebrity Lijepa Australka hrvatskih korijena pokazala čari u sićušnom badiću, često ističe koliko je ponosna na svoje korijene!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene