''Volim cice''

Lejla Filipović iznenadila fotografijom povećeg dekoltea, no grudi je pokazala s razlogom

Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Lejla Filipović (FOTO: Instagram) +0 Lejla Filipović (FOTO: Instagram) Galerija

Lejla Filipović pridružila se akciji ''Volim cice''.

Lejla Filipović objavila je fotografiju svojeg dekoltea, ali nije riječ ni o kakvom seksi selfiju, već se radi o kampanji za osvještavanje žena u prevenciji protiv raka dojke.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović - 2 Tetina mezimica Kakvu predivnu nećakinju ima Lejla Filipović! Poseban povod razlog je zbog kojeg je objavila njezinu fotografiju

Naime, ovoj kampanji mlade blogerice pridružile su se brojne poznate Hrvatice, među kojima i Petra Nižetić te Anita Dujić.

Lejla je ovom objavom stala uz bok hrabroj Miji Dropuljić, koja je cijelu kampanju i pokrenula.

''Hvala Mia što si pokrenula ovu akciju osvještavanja žena u prevenciji protiv raka dojke. I hvala ti što si podijelila svoje iskustvo s nama. Nemojte da nam njezino iskustvo, a ni iskustvo mnogih žena, osobito mladih djevojaka bude još samo jedan tekst koji ćete pročitati i zaboraviti. Naručite se na ultrazvuk već sutra. Djelujte preventivno da sutra ne bi bilo prekasno. Stavite i vi na svoj profil #volimcice i budite dio ove lijepe priče. Da budemo uvijek korak ispred'', napisala je bivša Miss Hrvatske uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene