"ovo je ljubav!"

Lana Jurčević iznenadila romantičnim prizorima sa samozatajnim partnerom, pao je i strastveni poljubac!

Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević i Kristina Zubac Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 +19 Lana Jurčević - 5 Galerija

Lana Jurčević raznježila je pratitelje objavivši fotografiju s dugogodišnjim partnerom s odmora u Španjolskoj.

Naša pjevačica Lana Jurčević nedavno se uputila na prvi obiteljski odmor na Ibizu u Španjolsku s malenom kćerkicom Maylom Lily i samozatajnim partnerom Filipom Kratofilom.

Sada je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju, a koliko uživaju u zajedničkom životu, govori njihov zagrljaj i strastveni poljubac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

"Sočne usne", napisala je pjevačica u opisu objave.

Pratitelji su odmah pohrlili u komentare pa su ih obasuli raznim komplimentima.

"Zračite ljepotom", "Predivni ste", "Ovo je ljubav" "Awww", pisali su. 

Kako vam Lana i Filip izgledaju kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pjevačica je ranije otkrila da im društvo na odmoru prave i njezine prijateljice. S Lanom je u Španjolsku, između ostalih, otputovala Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zupca.

Podsjetimo, Lana je krajem prošle godine postala majka. S dugogodišnjim partnerom Filipom dobila je kćer, čije je ime dugo skrivala od javnosti, a nedavno je konačno otkrila da se zove Mayla Lily. Pjevačica je imala kompliciranu trudnoću i težak porod, a o svemu je pisala na svojem blogu.

Nedavno je održala i prvi koncert nakon poroda, a više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević objavila nove fotografije sa samozatajnim partnerom i njihovom kćerkicom : "Naše prvo romantično putovanje!"

Pogledaji ovo Lana Jurčević i Kristina Zubac Celebrity Lana Jurčević uživa na Ibizi u društvu atraktivne supruge naše NBA zvijezde: "Neka nam guze malo vide puta"

Pogledaji ovo Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević prošetala se s kćeri, a svi pričaju o seksi outfitu koji je odabrala za izlazak!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Sablić Monika Sablić - 9 Monika Sablić - 8 Monika Sablić - 7 +17 Monika Sablić - 6 Celebrity Poznatu Splićanku dočekao stravičan prizor u dječjoj sobi: "Spasili su nas vatrogasci..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 10 +25 Severina - 1 Celebrity Severina dekolteom do pupka sve oborila s nogu, a za ovakav izrez trebalo je hrabrosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene