Skinula se

Pozirala u toplesu i pokazala guzu u tangama: Pjevačica koja se našla u centru preljubničke afere opet ''napada''

Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady GaGa (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Profimedia) +0 Lady GaGa (Foto: Getty Images) Galerija

Samo nekoliko dana nakon što je izvela striptiz na Met Gali, Lady Gaga opet pažnju plijeni golišavim izdanjem.

Lady Gaga, koja je početkom godine pažnju plijenila odnosom s Bradleyem Cooperom s kojim je glumila u filmu ''Zvijezda je rođena'', ovih dana opet je u centru pozornosti i to zbog svojih golišavih izdanja.

Pogledaj i ovo Lady Gaga "Je li ovo ona ili...?" Što se dogodilo s licem Lady Gage? Nisu je prepoznali ni najveći obožavatelji, a mnogi su je zamijenili s poznatom kolegicom!

Ovoga puta pjevačica je ususret vikendu pozirala uz bazen samo u toplesu i u tangama.

''Poslije dugog tjedna punog obaveza vrijeme je za kućni party'', napisala je uz fotografiju na kojoj drži koktel.

Samo nekoliko dana ranije o pjevačici su također pisali svi mediji nakon što se pojavila na Met Gali gdje je izvela striptiz.

Naime, pjevačica je na modni događaj godine stigla u raskošnom outfitu boje fuksije ispod kojeg je nosila još tri odjevne kombinacije, koje je skidala jednu za drugom. Ispod prve haljine nalazila se crna toaleta, onda je uz pomoć pet asistenata ostala u uskoj haljini iste boje kao što je i ona prva, da bi na kraju ostala samo u grudnjaku, gaćicama i mrežastim čarapama.

Dok se skidala, neki od okupljenih oduševljeno su joj pljeskali. Striptiz pjevačice trajao je čak 16 minuta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Amal Clooney s blizancima (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) +4 George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Celebrity Miljenik žena pohvalio se talentiranim blizancima: Tvrdi da sa samo dvije godine znaju nešto što ni on ne zna!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene