mnogima su nespojivi

Ovo je novi celebrity par: O njima se dugo šuškalo, a sad su strastvenim poljupcima potvrdili svoju vezu!

Kylie Jenner i Timothee Chalamet Kylie Jenner i Timothee Chalamet Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 2 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 1 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 4 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 6 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 7 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 8 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 9 Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 4 +18 Kylie Jenner - 5 Galerija

Kylie Jenner i Timothee Chalamet potvrdili su višemjesečna šuškanja i strastvenim poljupcima svima pokazali da su novi sretni ljubavni par i to na koncertu Beyonce.

Ono o čemu se već mjesecima šuška sada je napokon i potvrđeno - jedna od najpoznatijih reality zvijezda i influencerica Kylie Jenner i holivudski glumac Timothee Chalamet u sretnoj su vezi.

Kylie i Timothee stigli su zajedno na rođendanski koncert Beyonce u Los Angelesu, a u VIP dijelu među brojnim drugim poznatima uhvaćeni su kako se ljube i grle poput zaljubljenih tinejdžera.

Na društvenim mrežama brzo su se proširile snimke novog para, a čini se da nova ljubav oboma godi sudeći po njihovim sretnim licima dok su izmjenjivali nježnosti. U jednom trenu Kylie je grlila novog dečka s leđa, a on je ljubio njezine ruke koje su mu bile oko vrata.

Naime, u travnju ove godine počelo se šuškati da su Kylie Jenner i Chalamet u vezi, no službene potvrde nije bilo, kao ni zajedničkih fotografija. Ali, sada je situacija drugačija.

Sve je snimio reporter Chris Gardner i to objavio na društvenoj mreži X, odnosno bivšem Twitteru.

Kylie je do VIP zone stigla u pratnji sestre Kendall Jenner, a s njima su još bile i Kris Jenner te sestre Kim Kardashian i Khloe Kardashian.

Rođendanski koncert planetarno popularne Beyonce Knowles, koji je održala na stadionu SoFi u Los Angelesu, nisu propustile ni brojne svjetske zvijezde. Osim Meghan Markle, koja se na koncertu odlično zabavila, ovaj spektakl nisu propustili ni bračni par Hailey i Justin Bieber, reperica Lizzo, glumac i komičar Chris Rock, bivše Beyonceine kolegice iz Destiny's Childa i mnogi drugi.

Inače, Kylie iza sebe ima veze s poznatim reperima Tygom i Travisom Scottom s kojim ima i dvoje djece, a Timothee je otkada je stekao svjetsku slavu ljubio Lily-Rose Depp i Eizu Gonzalez, a jedno se vrijeme pričalo i da ljubi Zendayu.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 5 Julia Fox - 7 +17 Julia Fox - 8 Celebrity Najintimnije dijelove tijela nije uspjela sakriti ni komadićima metala, a pitanje je može li se ovo što nosi uopće nazvati odjećom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maura Higgins - 16 Maura Higgins - 21 Maura Higgins - 20 Maura Higgins - 12 +26 Maura Higgins - 13 Celebrity Na prvu ova haljina možda djeluje čedno, no kad malo spustite pogled imat ćete što vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene