Što se točno događa?

Kraljica odustala od omiljenih aktivnosti, a to je izazvalo paniku kod princa Harryja, jednu stvar si nikad ne bi oprostio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta bila je prisiljena odustati od šetnji svojih omiljenih ljubimaca, kao i od jahanja, kojim se bavi cijeli život.

Misterioznost oko trenutačnog zdravstvenog stanja britanske kraljice Elizabete i dalje je goruća tema britanske javnosti i obožavatelja kraljevske obitelji, i to nakon što je nedavno provela noć u bolnici, ali i nakon što je otkazala neke od svojih omiljenih aktivnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Sve oštriji prema njima Princ Harry i Meghan Markle suočili se s neočekivanim potezom s dvora, kraljica Elizabeta je to čak zaustavila, ali sad im nije bilo spasa

Britanski mediji prenose kako kraljica Elizabeta propušta jedno od svojih omiljenih zadovoljstava, a to je šetanje svojih pasa, koje je izvodila svakog dana u Windsor Great Parku. 95-godišnja kraljica, naime, posljednjih dana nije prošetala niti jednog od svoja tri psa, a poznata je po tome što obožava trošiti vrijeme i pažnju na ljubimce, koje uzgaja od tinejdžerske dobi, te inzistira na tome da ih sama hrani i šeta. 

No kraljičin bliski izvor potvrdio je kako je ona ozbiljno shvatila upute liječnika da se odmara i da je sama odlučila kako neće u šetnju sa svojim omiljenim ljubimcima.

Osim toga, kraljica je prije dva mjeseca bila prisiljena odustati i od jahanja, koje je također njezina velika ljubav, uključujući odlaske na utrke i samostalnu brigu o konjima.

"Obožava jahanje i to joj je jedan od rituala veći dio života. Izuzetno je razočarana što nije jahala od početka rujna", izjavio je njoj blizak izvor.

No kraljica je odbila odustati od svoje omiljene razonode i želi se vratiti konjima i jahanju nakon što se odmori.

A sve to poprilično je uznemirilo i zabrinulo njezina unuka, princa Harryja, koji se prema pisanju US Weeklyja uspaničio kada je čuo da je prevezena u bolnicu.

"Osjećao se bespomoćno dok je bio pet tisuća milja daleko u Montecitu i sad je stalno u kontaktu s njom", izjavio je njemu blizak izvor.

Dodao je i kako se 37-godišnji princ, koji se sa suprugom Meghan Markle preselio u Ameriku u ožujku 2020. godine, još uvijek osjeća krivim što se nije osobno oprostio od svojeg djeda, princa Philipa prije njegove smrti u travnju.

"Nikada si ne bi oprostio da se isto dogodi s njegovom voljenom bakom. Harry se nada kako će doći kući za Božić s Meghan i kako će kraljica uspjeti upoznati svoju praunuku Lilibet i ponovno vidjeti malenog Archieja", otkrio je izvor.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene