Ovo nisu očekivali!

Novi potez kralja Charlesa označio kraj ere princa Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji, nemoćni su protiv njegove odluke!

Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Kralj Charles - 1 Kralj Charles III. i princ Harry Meghan Markle i kralj Charles III. Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Princ Andrew - 6 Princ Andrew - 7 Princ Andrew - 5 +23 Princ Andrew - 2 Galerija

Kralj Charles izbacio je princa Harryja i Meghan Markle iz Frogmore Cottagea, koji je bio njihov dom u Velikoj Britaniji.

Kralj Charles odlučio je izbaciti princa Harryja i Meghan Markle iz njihove kraljevske rezidencije Frogmore Cottage, i to zbog princa Andrewa, prenose britanski mediji.

Pogledaj i ovo Thomas Markle "Želim mu sve..." Oglasio se otuđeni otac Meghan Markle i poslao poruku kralju Charlesu, za njega je imao samo posebne riječi

Buckinghamska palača izdala je obavijest o deložaciji vojvode i vojvotkinje od Sussexa nakon što su se Harryjevi memoari "Spare", u kojima je iznio niz optužbi protiv članova obitelji, pojavili na policama u Velikoj Britaniji u siječnju, piše The Sun.

Frogmore Cottage postao je tako dom princa Andrewa, koji se već tamo useljava, iako se tome protivio. No rečeno je i da su Harry i Meghan prisiljeni napustiti kuću, njihov jedini preostali dom u Ujedinjenom Kraljevstvu, bez obzira na njegovu odluku.

Ova vijest dolazi dok su pripreme za krunidbu kralja Charlesa u svibnju u punom jeku i usred nagađanja da princ Harry možda neće dobiti pozivnicu.

Kraljevski insajder rekao je za The Sun o ovom potezu: "Ovo sigurno označava kraj za Harryja i Meghan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Andrew se opirao ideji da se preseli u Frogmore Cottage nakon što mu je to ponuđeno prošli tjedan, ali Harry i Meghan ne mogu zaustaviti deložaciju", izjavio je za The Sun izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Frogmore Cottage, koji se nalazi na imanju Frogmore u Windsoru, koji je pokojna kraljica Elizabeta 2018. godine darovala Harryju i Meghan za njihovo vjenčanje, jedina je preostala rezidencija para u Ujedinjenom Kraljevstvu. Kuća se nalazi samo nekoliko koraka od Adelaide Cottagea, glavne rezidencije princa i princeze od Walesa.

Ima pet spavaćih soba i prostrani vrt, a bila je renovirana u vrijednosti od 2,4 milijuna funti, i to između 2018. i 2019. godine prije nego što su se Harry i Meghan uselili. Prethodno se tamo nalazilo pet zasebnih nekretnina za osoblje koje je radilo na imanju Windsor.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +12 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene