Super se provele

Korana Gvozdić i Nika Turković znaju gdje su najbolji izlasci u gradu

Korana Gvozdić Korana Gvozdić PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić Nika Turković Isabella Rakonić +0 Larisa Lipovac Navojec Galerija

Brojne poznate Hrvatice uživale su u romantičnom ozračju izlaska u kino.

Klasika ne izlazi iz mode, a pokazale su to poznate Hrvatice koje su za izlazak za Valentinovo izabrale večeru i kino ozračju francuske romantike i najboljeg društva.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Proslava ljubavi započela je s premijerom francuskog filma "#ZaNju" koji je oduševio i nasmijao brojne poznate; Koranu Gvozdić, Larisu Lipovac Navojec, Ana Mariju Žužul, Ivu Mihalić, Aleksandru Milinković, Ashley Colburn, Katarinu Strahinić, Mirnu Savić te brojne zaljubljenike u francusku kinematografiju.

Film "#ZaNju" redatelja Erica Lartigaua okosnica je svega što predstavlja modernu romansu: smijeh, suze, kombinacija predivnih okusa i još bolje glazbe te trenuci koji se pamte.

No, Valentinovo ne slave samo zaljubljeni. Zašto ne biste uživali u večeri s prijateljicama, prijateljima ili vama dragim osobama? Zaustavite na trenutak vrijeme, uživajte u posebnim trenucima, a ako ste u last minute nedoumici gdje izaći i kako obilježiti ovaj tjedan, kino i francuska romantična komedija uz nezaobilazno Stella Artois pivo, savršeni je spoj.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Zoran Milanović sa suprugom Celebrity Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene