otkrila nepoznate detalje

Korana Gvozdić rasplakala pratitelje iskrenom pričom o svojem sinu: "Mi naše vrijeme ne možemo vratiti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić na Instagramu je progovorila o preuranjenom porođaju i statusom rasplakala svoje pratitelje.

Manekenka Korana Gvozdić obilježila je Dan palčića na svojem Instagramu vrlo osobnim i iskrenim statusom.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Podijelila je par fotografija svojeg sinčića Olivera, kojeg ima s komičarem Ivanom Šarićem, a uz njih se prisjetila poroda i dana koje je sa sinom provela u bolnici.

Njezin poduži status prenosimo u potpunosti.

"Prije četiri dana proslavili smo 'velikih' 7 mjeseci, i svakog tog 13-og u mjesecu povučem se u osamu na par minuta kako bi na mobitelu prevrtjela slike s početka naše priče. Krene li suza?! Krene svaki put! Ali onda pogledam to pravo malo čudo koje upravo leži pored mene i guguće neku svoju pjesmicu. 17.11. je datum kada se obilježava Međunarodni dan prijevremeno rođene djece. Slavimo sve njih, sve naše Palčiće, borce i heroje kakve ne možete ni zamisliti. Spoznaja o snazi koja stane u ta mala tijela nešto je što te resetira iz temelja.
U životu nisam imala učitelja poput njega. Pomaknuo je sve moje granice, u svim smjerovima. U mojoj trideset osmoj godini života upoznao me sa samom sobom, naučio me strpljenju za stvari koje su bitne, naučio me izolirati se od situacija i ljudi koji oduzimaju energiju i ono dragocjeno vrijeme koje se s njegovim rođenjem brojalo u minutama.

38 dana proveli smo u bolnici i svaki silazak s drugog kata na kat Neonatologije bio je utrka s vremenom. Zbog pandemije susreti su nam bili samo jednom dnevno i to na 10-15 minuta, a zbog dodatnih minuta srce je skakalo od sreće. Pričala sam mu što radim kat iznad dok čekam novi dan da ga opet vidim, pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji sam se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti. 'Humorom protiv straha' oduvijek je bilo nešto što je Ivana i mene držalo kada je trebalo i kada je bilo najteže.

Ovogodišnja tema obilježavanja dana naših malenih heroja je 'bez odvajanja'. Želja je ponovno spojiti bebe i majke odmah po rođenju, onoliko koliko je to moguće. Mi naše vrijeme ne možemo vratiti, ali bi voljeli da budući roditelji Palčića imaju šansu primiti svoju bebu puno ranije i biti češće u kontaktu koji je izuzetno važan za poticanje napretka ovih malenih boraca.

Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!

Veliko hvala svim divnim ljudima s Neonatologije u Petrovoj, hvala i na hobici koja je, sigurna sam, učinila puno i čuvat ću je dok sam živa. Hvala Banci humanog mlijeka (za koju bi voljela da se više čuje) i hvala klubu roditelja Palčići jer su imali prave riječi u pravo vrijeme. Oli je super! Mi smo sretni i zahvalni! I zato palčić gore!" napisala je Korana na svojem Instagramu i rasplakala mnoge svoje pratitelje, a među ostalima i Oliverova tatu.

"Evo sad plačem", komentirao je Ivan Šarić.

"Ljubim moju super junakinju i tatu diva i Olija ljubav najveću", poručio joj je glumac Slavko Sobin, dok su stilist Maro Grubnić, glumica Sementa Rajhard i skijašica Ana Jelušić u komentarima zalijepile srca.

Podsjetimo, Korana i Šarić, koji su zajedno od 2012. godine, postali su roditelji 13. travnja, no tajili su rođenje sina dok Korana i dječak nisu napustili bolnicu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina i Ike Turner (Foto: Profimedia) Tina Turner (Foto: Getty Images) +0 Tina Turner (Foto: Getty Images) Celebrity Diva podigla tužbu protiv 50 godina mlađe kolegice jer joj previše nalikuje, vidite li i vi toliku sličnost među njima?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene