dirljiva objava

Koranu Gvozdić preplavile emocije zbog teškog perioda koji je sada iza nje: "Sve bih opet ponovila kad bih znala..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Korana Gvozdić na Instagramu je otkrila da je njezin sin Oliver kojeg ima s Ivanom Šarićem napunio 11 mjeseci, a tim mu je povodom posvetila emotivan status.

Manekenka Korana Gvozdić uživa u majčinstvu i bilježi svaki važan trenutak u životu svojeg sinčića Olivera kojeg je dobila s komičarem Ivanom Šarićem.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Tako se sada na svojem Instagramu pohvalila da je Oliver napunio 11 mjeseci, a tim mu je povodom objavil i emotivan status.

"Sve bih opet ponovila kad bih znala da će nam biti ovako. Tako malih, a tako velikih 11 mjeseci je iza nas... Sreća i ljubav je to!" napisala je uz fotku na kojoj se u parku igra sa sinom, a uslijedila je lavina čestitka i lajkova.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova žena ima 68 godina? Proslavila se u 70-ima, a još ne želi u mirovinu i svojim izgledom izaziva nevjericu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene