Predivna!

Kao u Baywatchu: Korana Gvozdić pokazala sjajnu liniju nakon poroda: ''Nekad sam bila zadovoljnija...''

Korana Gvozdić - 11 Korana Gvozdić - 11 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 9 Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić - 5 Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 7 Korana Gvozdić - 12 Korana Gvozdić - 8 +10 Korana Gvozdić - 2 Galerija

Korana Gvozdić odvažila se pridružiti poznatim kolegicama te također pokazati kako uživa na ljetovanju u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu.

Korana Gvozdić odlučila se pridružiti ostalim poznatim kolegicama pa je i ona objavila fotografiju u zavodljivom kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Baš poput Pamele Anderson, Korana je pozirala u bazenu u jednodijelnom crvenom kupaćem kostimu i pokazala vitku liniju.

U opisu fotografija napisala je jednu važnu motivacijsku poruku za sve pratitelje.

''Prije sam možda bila zadovoljnija svojim tijelom… Sad sam zadovoljnija svojim životom'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Njeni pratitelji u komentarima su se složili s njom, a pohvale su samo stizale.

''Tako je, slažem se u potpunosti'', ''Top objava!'', ''Predivna si uvijek bila i ostala'', ''Ma divna uvijek…'', komentirali su obožavatelji.

Osim pratitelja, javile su joj se i poznate prijateljice Ecija Ivušić i Nataša Janjić.

''Sooo pretty'', napisala joj je Ecija, a Nataša je rekla: ''A i tijelo nije za požalit se''.

Korana joj je na to odgovorila da je tajna u pozi: ''Ne treba zaboraviti koja je snaga i učinkovitost neke poze'', napisala je uz emotikone smijeha.

Korana je u sretnoj vezi s komičarom Ivanom Šarićem od 2012. godine.

U travnju ove godine postali su roditelji, a Korana je nakon poroda sa sinom u bolnici provela pet tjedana. O izazovnom razdoblju kroz koje su prošli progovorila je na svojem Instagramu.

"On i ja. Bodrili smo i čekali jedno drugo... Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi Majčin dan. I onda smo nakon pet tjedana i dva dana izašli ZAJEDNO! 20. 5. 2021 - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu", napisala je na društvenoj mreži kada je s malenim Oliverom napustila bolnicu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 2 Kevin Federline - 1 Britney Spears - 1 +16 Britney Spears - 2 Celebrity Bivši suprug Britney Spears progovorio o odnosu pjevačice i sinova pa šokirao izjavom o njenom ropstvu

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 +20 Manuela Stanić - 3 Celebrity Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene