Hm...

Najzgodnijem muškarcu na svijetu za oko zapela baš Hrvatica, otkrio ga zapis na društvenoj mreži

Michele Morrone - 9 Michele Morrone - 9 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Stanić - 13 Manuela Stanić - 4 Manuela Stanić - 1 Manuela Stanić - 2 Manuela Stanić - 3 Manuela Stanić - 5 Manuela Stanić - 6 Manuela Stanić - 7 Manuela Stanić - 8 Manuela Stanić - 9 +14 Manuela Stanić - 10 Galerija

Zgodni Talijan Michele Morrone mami uzdahe brojnih dama diljem svijeta, a zgodnom glumcu za oko je zapela baš naša mlađahna Zagrepčanka Manuela Stanić.

Zgodni Talijan Michele Morrone uvukao se pod kožu brojnim damama diljem svijeta nakon uloge u erotsko romantičnoj drami ''365 dana'' na Netflixu.

Pogledaj i ovo showbuzz Jeste li ga gledali? Scene seksa i ljubavna priča izazvali kontroverze i loše kritike, no već se sprema drugi nastavak

Mišićavi glumac mami uzdahe gdje god se pojavi, a mnoge bi htjele biti njegove izabranice, a za oko zgodnom Morroneu zapela je jedna Zagrepčanka.

Manuela Stanić pohvalila se na svom Instagram profilu novošću da joj je Instagram priču pogledao Michele prošlog petka, a Manuela je na priči snimila sebe u minici i visokim potpeticama.

Za 24 sata otkrila je kako je odmah dobila hrpu znatiželjnih poruka, a rekla je i što misli o zgodnom glumcu.

''Gledala sam njegove filmove i znam njegove pjesme. Pa, zgodan je, ima neku karizmu, ali mislim da je totalno drugačija ličnost od onog što je prikazano u filmu'', ispričala je kratko za 24 sata.

Manuela inače radi u beauty industriji i bavi se fitnessom, a na Instagramu je prati malo manje od 4 tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mᴀɴᴜᴇʟᴀ Sᴛᴀɴɪᴄ́ (@stanicmanuela)

Michele slovi kao jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, i to nakon što se pojavio u erotskom filmu "365 dana". Zaludio žene diljem svijeta, a od pojavljivanja u filmu popularnost mu neprestano raste i sada ima gotovo 13 milijuna pratitelja na Instagramu, što ga čini četvrtom najpraćenijom osobom na talijanskim društvenim mrežama.

Michele je trenutačno slobodan, a iza njega je jedan propali brak s libanonskom stilisticom Roubom Saadeh, s kojom ima dva sina, a samo dvije godine prije svjetske slave bio je na rubu depresije i živio je u malom selu na sjeveru Italije. Par se razveo 2018. godine, a nakon toga se šuškalo da ljubi balerinu Elenu D'Amario.

Unatoč činjenici da je bio u braku i povezivanju s ljepoticama, neki su u pitanje doveli njegovu seksualnu orijentaciju, i to nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju manekena i glumca Simonea Sussina.
Osim glume, danas se uspješno bavi modelingom, izbacio je vlastiti parfem te kolekciju kupaćih kostima za žene. Nije zapostavio ni glazbenu karijeru, a neke od njegovih pjesama našle su se i u filmu koji mu je promijenio život iz temelja.

Drugi nastavak filma ''365 dana'' izašao je u travnju ove godine, a žene diljem svijeta odmah su pohrlile pogledati nove sočne dijelove ovog erotsko romantičnog filma.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Heche - 2 Anne Heche - 3 Anne Heche - 5 Anne Heche - 1 +22 Anne Heche i Ellen DeGeneres - 6 Celebrity Bivša partnerica poznate američke voditeljice bori se za život nakon teške prometne nesreće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene