Je li moguće?

Bio je u braku i zaveo brojne ljepotice, ali zbog jedne stvari pokrenuo je glasna šuškanja o svom pravom ljubavnom životu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michele Morrone pojavit će se i u drugom nastavku erotskog filma "365" koji uskoro stiže na male ekrane.

Michele Morrone jedan je od najpopularnijih talijanskih glumaca današnjice, i to sve zahvaljujući filmu "365 dana", nakon čega mu se život u potpunosti promijenio, a čiji se drugi nastavak očekuje ovih dana, točnije 27. travnja.

Uoči toga objavljen je i trailer koji obiluje seksepilnim i vrućim scenama, pa obožavateljice naočitog Talijana jedva čekaju da ga vide u staroj novoj ulozi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial)

Michele slovi kao jedan od najpoželjnijih muškaraca današnjice, i to nakon što se pojavio u erotskom filmu "365 dana". Zaludio žene diljem svijeta, a od pojavljivanja u filmu popularnost mu neprestano raste i sada ima gotovo 13 milijuna pratitelja na Instagramu, što ga čini četvrtom najpraćenijom osobom na talijanskim društvenim mrežama.

"Film je promijenio puno toga. Privukao sam više pažnje i dobio mnogo poslovnih ponuda. Ali ja sam ona ista osoba koja sam bio prije deset godina", izjavio je u jednom od intervjua za talijanske medije.

Michele je trenutačno slobodan, a iza njega je jedan propali brak s libanonskom stilisticom Roubom Saadeh, s kojom ima dva sina, a samo dvije godine prije svjetske slave bio je na rubu depresije i živio je u malom selu na sjeveru Italije. Par se razveo 2018. godine, a nakon toga se šuškalo da ljubi balerinu Elenu D'Amario. Unatoč činjenici da je bio u braku i povezivanju s ljepoticama, neki su u pitanje doveli njegovu seksualnu orijentaciju, i to nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju manekena i glumca Simonea Sussina.

Osim glume, danas se uspješno bavi modelingom, izbacio je vlastiti parfem te kolekciju kupaćih kostima za žene. Nije zapostavio ni glazbenu karijeru, a neke od njegovih pjesama našle su se i u filmu koji mu je promijenio život iz temelja.


1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Edita Majić (Foto: Screenshot/Youtube) Nekad i sad Bila je jedna od naših najljepših glumica, a onda se odlučila zarediti: Živi u najvećem siromaštvu i samo rijetki znaju gdje je točno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene