nedostajao je!

Tko nam se to vraća u novim epizodama Kumova? "Mislim da će njegov povratak biti prilično zanimljiv..."

Konstantin Haag - 7 Konstantin Haag - 7 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag Konstantin Haag Konstantin Haag, Ana Uršula Najev Konstantin Haag, Ana Uršula Najev Konstantin Haag, Ana Uršula Najev Konstantin Haag, Ecija Ojdanić Konstantin Haag, Ecija Ojdanić Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević Konstantin Haag - 1 Konstantin Haag - 2 +14 Konstantin Haag - 3 Galerija

Konstantin Haag otkrio je što gledatelji mogu očekivati u novim epizodama "Kumova", u kojima se vraća i njegov lik.

U  novoj sezoni hit-serije "Kumovi" vraća se glumac Konstantin Haag, kojeg pratimo u ulozi Zlatana Bogdana.

Nove epizode gledatelje uskoro očekuju na Novoj TV, a evo što nam je o povratku na set rekao Konstantin, koji je, kako kaže, već i zaboravio da je bio na odmoru.

"Odlazak u Argentinu nisam gotovo ni osjetio jer snimamo punom parom, pa se nisam stigao zapravo puno ni odmoriti. Svejedno, uvijek je lijepo ponovno se družiti s kolegama", kaže glumac, a otkrio nam je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novim epizodama.

Naime, nakon što je Zlatan zaprosio Vedranu, a ona ga je odbila jer je bila u braku za koji Zlatan nije znao, njihov je odnos postao pun trzavica i napetosti. Želeći se maknuti od svega, a ponajviše od razočaranja koje je doživio, Zlatan u posljednjim epizodama odlazi u Argentinu k majci. U novoj sezoni Zlatan se vraća iz Argentine, no njegov povratak izazvat će veliki šok u Zaglavama, pogotovo Vedrani. O čemu se točno radi i što njegov povratak donosi, gledatelji će moći saznati uskoro.

"Mislim da će Zlatanov povratak biti prilično zanimljiv, ali zašto to mislim, otkrit ćete sami", najavio je.

Kaže i da na setu vlada odlična i vesela atmosfera.

"Ljudi često pjevuše, a to mora biti dobar znak. Uvijek je simpatično snimati jer i dok se pripremamo za snimanje, bude puno smijeha", govori Konstantin, a priznao nam je i da se još nije navikao na popularnost koju mu je donijela uloga u najgledanijoj hrvatskoj seriji.

"Na to se ne možeš naviknuti, ali gledatelji su nam vrlo važni. Na kraju krajeva, zbog njih i zbog sebe radimo ovaj posao. Uvijek se nađe vremena za selfie ili kratki razgovor", ističe.

Očekivano, obožavatelji ga često poistovjećuju i s likom koji glumi u seriji.

"Uglavnom mi se obrate sa Zlatane", kaže glumac, kojemu to ne smeta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konstantin Haag (@konstantinhaag)

"Zahvalio bih gledateljima što su 'Kumove' učinili hit-serijom. Nadam se da ćete biti zadovoljni ovime što smo pripremili za vas", poručio je na kraju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gordon Getty i supruga Anne Balthazar Getty John Gilbert Getty - 2 John Gilbert Getty - 3 +7 John Gilbert Getty - 4 Zanimljivosti Obiteljske tragedije nekoć najbogatijeg čovjeka na svijetu lede krv u žilama i nema im kraja: "Demoni i duhovi prenose se generacijama"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Posada jahte Jeffa Bezosa - 1 Posada jahte Jeffa Bezosa - 2 Posada jahte Jeffa Bezosa - 3 Posada jahte Jeffa Bezosa - 4 +30 Posada jahte Jeffa Bezosa - 5 Zanimljivosti Pogledajte što je osoblje jahte Jeffa Bezosa radilo nakon njegova odlaska iz Hrvatske, uhvaćeni su u razuzdanim trenucima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene