Oglasio se političar

Njihove seksi scene uznemirile Kolumbiju - žele ih zabraniti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Znamo da Shakirini bokovi ne lažu, no jesu li ipak preseksi?

Kolumbijski političar Marco Fidel Ramirez želi da se zabrani njezin video spot za pjesmu koju izvodi s Rihannom, tvrdeći da je 'nemoralan i vulgaran'.

Pogledaj i ovo showbuzz vruće Napokon je vani! Dvije seksi dive u jednom videu!

'Bog zna da ja mogu biti seksi, ali ona... '

U spornom videu za pjesmu 'Can't Remember To Forget You' Shakira uvija svoje slavne bokove, puši cigare i sudjeluje u seksi scenama u krevetu sa svojom kolegicom Rihannom.

Kolumbijski političar rekao je kako bi emitiranje videa u Kolumbiji trebalo biti zabranjeno budući da pušenje i diranje u krevetu krše zakon kojim se propisuje zabrana emitiranja sadržaja koji šteti 'moralnom integritetu' djece.

'Držim da video sadrži slike koje, po mom mišljenju, nisu korisne emocionalnom rastu i razvoju mladih', rekao je Ramirez za CNN en Español.

Također je napisao pismo Shakiri, pozivajući se na njezinu ulogu majke te ju je zatražio da ukloni video spot s Interneta. 'Čini mi se da promiče nemoral', rekao je CNN-u.

Ramirez je također pokrenuo kampanju na Facebooku i Twitteru u kojoj upozorava da video promovira pušenje i lezbijski odnos. U svom pismu pjevačici, Ramirez je objasnio kako vjeruje da se 'normalna' obitelj sastoji od muškarca, žene i djece.

'Mislim kako poruka koju Shakira šalje mladima i djeci širom svijeta jest poruka koja promovira određeni način života i određenu orijentaciju, koja po mom mišljenju, ne reflektira stavove većine Kolumbijaca', rekao je Ramirez.

U Kolumbiji, Shakira je više od glazbene zvijezde. Ona je važan zagovornik siromašne djece u Kolumbiji, a također je i ambasador dobre volje UNICEF-a.

Ramirez sebe naziva velikim Shakirinim fanom te tvrdi kako je dovoljno talentirana i slavna da joj ne treba seks kako bi prodala svoje albume.

'Ima društvenu odgovornost da ne ponavlja stereotipe o ženama u svojoj glazbi', rekao je Ramirez.

Slavna pjevačica još se nije oglasila na kritike.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene