Bio im je neizmjerno drag

Brojni poznati kolege i prijatelji došli su na vječni počinak ispratiti glumca Nenada Cvetka

Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 18 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 18 Marko Lukunic/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 18 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 17 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 16 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 15 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 14 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 13 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 12 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 11 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 10 +16 Posljednji ispraćaj Nenada Cvetka - 9 Galerija

Kolege i prijatelji na zagrebačkom Gornjem Vrapču oprostili su se od kolege i prijatelja Nenada Cvetka koji je prošli tjedan preminuo nakon borbe s teškom bolešću.

Naši poznati glumci na zagrebačkom groblju Gornje Vrapče oprostili su se od svog dugogodišnjeg kolege i prijatelja Nenada Cvetka koji je prošli tjedan preminuo nakon borbe s teškom bolešću.

Na njegov posljednji ispraćaj stigli su Ecija Ojdanić, Goran Navojec, Nina Violić, Bojana Gregorić Vejzović, Enes Vejzović, Mia Begović, Amar Bukvić, Ksenija Pajčin i brojna druga imena iz hrvatske glumačke sfere.

Prije dvije godine Nenad je slučajno sam otkrio kvržicu na vratu, a u jednom je trenutku i ostao bez glasa. Potom mu je dijagnosticiran karcinom glave i vrata.

''U vrijeme kad sam morao crpiti energiju koju nisam imao, pao sam na 35 kilograma. Efekti zračenja i kemoterapije još djeluju. Čak i sad, nakon tri mjeseca, oni još nisu procesuirani u mojem organizmu. U principu, da kucnem o drvo, sve je ostalo sama pozitiva'', rekao je prošle godine kada je prolazio kroz proces kemoterapije i nadao se dobrom ishodu liječenja.

U pomoć su mu tada pritekli i brojni kolege, pa je prije dvije godine tako na inicijativu glumice Višnje Babić u Gradskom kazalištu Trešnja održana promocija knjige "Put u nepovrat" Damira Cvitanovića, a program su nazvali "Knjiga za Cvetka". Organizatori su u najavi naveli su da su knjige besplatne te da se skupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć glumcu Nenadu Cvetku.

Nažalost, bolest je bila jača.

Svoj je trag ostavio u filmovima ''Ti mene nosiš'', ''Kraljica noći'', ''Šuti'' te mnogim drugima.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sherika De Armas Sherika De Armas +0 Sherika De Armas Celebrity Bivša misica preminula je u 27. godini nakon borbe s teškom bolesti, nosila je titulu jedne od najljepših na svijetu: "Leti visoko, sestrice"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 1 Adriana Ćaleta-Car - 3 Adriana Ćaleta-Car - 4 +25 Adriana Ćaleta-Car - 1 Zanimljivosti Supruga našeg Vatrenog dva i pol mjeseca nakon rođenja drugog sina napokon otkrila njegovo ime, imala je i važan povod za to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene