Pomalo bizarno!

Možete li pogoditi koja se zvijezda krije ispod ove crne maske? Ovaj put prekrila je cijelo lice i tijelo!

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +10 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian privukla je pozornost u blještavoj haljini koju je odabrala za gostovanje na tjednu mode u Parizu, no najviše je pažnje privukla zbog crne maske na licu.

Reality zvijezda Kim Kardashian zaokupirala je pozornost s crnom maskom koja je prekrila njezino lice tijekom dolaska na tjedan mode u Pariz.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian vidite li razliku? Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Odjenula je dugu usku blještavu crnu haljinu koja je istaknula njezine zanosne bokove i tanku figuru. Također, cijeli stajling začinila je minijaturnom sjajnom torbicom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim je na tjednu mode birala isključivo crne kombinacije u kojima je svejedno ukrala potpunu pozornost.

Pojavila se tamo u pratnji kćerke North i majke Kris Jenner. Svojim kreacijama North je postala glavna atrakcija jer je očito da je velika ljubiteljica mode baš kao i njezina majka. 

Kim Kardashian u svibnju je prvi put prošetala crvenim tepihom s novim dečkom Peteom Davidsonom. 

Od 2014. godine bila je u braku s Kanyeom Westom, a zajedno su dobili četvero djece, 9-godišnju North, 6-godišnjeg Sainta, 4-godišnju Chicago i 2-godišnjeg Psalma.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +6 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 4 +24 Hanka Paldum - 5 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene