''Ženo, goriš!''

Srpska folkerica koju su donedavno povezivali s našim mladim tenisačem golišavim prizorima s jahte pratitelje je ostavila bez teksta!

Kaya Ostojić - 6 Kaya Ostojić - 6 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 7 Kaya Ostojić - 5 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 8 Kaya Ostojić - 9 Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 2 +21 Kaya Ostojić - 1 Galerija

Srpska pjevačica Kaya Ostojić objavile je nove fotografije s luksuzne jahte u crnom kupaćem kostimu, a njezini pratitelji potpuno su oduševljeni Kayinom fantastičnom figurom u 40. godini.

Srpska pjevačica Kaya Ostojić nedavno je boravila u Dubrovniku, a sad se pohvalila fotografijama iz Cannesa s luksuzne jahte.

Naslonjena na ogradu, Kaya je pozirala u crnom kupaćem kostimu, a male probleme stvarao joj je vjetar koji joj je nosio dugu kosu. Ipak, to i nije bilo toliko važno jer su svi njeni pratitelji gledali u njeno nevjerojatno isklesano tijelo u 40. godini života.

U opisu je na francuskom krenula citirati slavnu izreku, ali je pustila pratiteljima da ju dovrše.

''Život je…'', napisala je i dodala nekoliko emotikona.

''Goriš'', napisala joj je naša Žanamari Perčić.

''Kaaajooo'', ''Ženo goriš'', ''Riba i pol…'', ''Ljepota i preljepota'', pisali su joj ostali oduševljeni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Podsjetimo, Kaya je donedavno punila stupce domaćih medija i zbog navodne veze s našim tenisačem Bornom Ćorićem (26), a prije nego što su uopće potvrdili da su par, proširila se vijest o njihovu prekidu.

Bliski izvor za Kurir.rs otkrio je kako se Kaya odlučila prekinuti s Bornom jer je shvatila da njihova veza nema budućnosti i jer su zbog poslovnih obveza provodili premalo vremena zajedno.

"Ne komentiram svoj ljubavni život, tako da ću i sada ostati dosljedna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu", kratko je poručila pjevačica za srpske medije.

Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri braka, a samo nekoliko mjeseci prije nego što je se počelo povezivati s Bornom, šuškalo se i kako će stati pred oltar s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila u vezi tri godine.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Niall Horan u Hrvatskoj - 6 Niall Horan u Hrvatskoj - 4 Niall Horan u Hrvatskoj - 5 Niall Horan u Hrvatskoj - 1 +22 Niall Horan u Hrvatskoj - 2 Celebrity Bivši član benda za kojim su ludjele tinejdžerice diljem svijeta uživao na Hvaru: ''Rekli su da nam dolazi jedan celebrity...''

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 1 +37 Marko Grubnić - 3 Celebrity Marko Grubnić pozirao u kupaćem i pokazao isklesano tijelo, a posebno zanimljiv komentar uputila mu je Maja Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene