mini suknja dobro joj stoji

Evo kako je srpska folkerica zasjenila Hausera na njegovu koncertu, nedavno su je povezivali s našim mladim sportašem

Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 3 Marija Mladjen/ATAImages 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 9 Kaya Ostojić - 8 Kaya Ostojić - 7 Kaya Ostojić - 5 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 2 +19 Kaya Ostojić - 1 Galerija

Koncert Stjepana Hausera u Beogradu protekao je u sjajnoj atmosferi, ali među publikom su uživali i brojni poznati, no jedna dama posebno je privlačila pozornost – Kaya Ostojić.

Stjepan Hauser održao je samostalne koncerte u Beogradu i Zagrebu, a u susjednoj Srbiji na njegov su nastup došli brojni poznati.

Iako je on bio glavna zvijezda večeri, svi koji su imali priliku gledali su u jednu drugu damu koja se za koncert posebno sredila.

Riječ je o Kayi Ostojić, poznatoj pjevačici koja je prije nekoliko mjeseci bila tema medija zbog kratke veze s našim tenisačem Bornom Ćorićem.

Kaya je za koncert odjenula crnu suknju i top, a na to je nosila i crnu jaknu i kožne čizme. U ovom outfitu posebno se isticala njezina vitka figura te preplanula put zbog koje su joj noge još ljepše izgledale.

Osim nje, na koncert su stigle i druge srpske pjevačice - Gordana Lazarević, Ana Stanić, glumica Katarina Radivojević i brojni drugi.

Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri braka, a samo nekoliko mjeseci prije nego što je se počelo povezivati s Bornom, šuškalo se i kako će stati pred oltar s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila u vezi tri godine.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 6 Can Yaman - 2 Can Yaman - 3 Can Yaman - 4 +18 Can Yaman - 5 Celebrity Na prvi pogled jasno je čime je ovaj muškarac zaludio žene diljem svijeta, a evo koji su njegovi najjači aduti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 11 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 8 +27 Jovana Jeremić - 7 Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica utegnula se u lateks za raskošnu proslavu rođendana, pažnju je plijenio crtež na licu, a torte s ovim detaljima još niste vidjeli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene