Dugo je nismo vidjeli!

Jedna od najljepših glumica u regiji ljubila je poznatog oskarovca, a Igor Kojić slomio joj je srce zbog Severine

Katarina Radivojević Katarina Radivojević Marija Mladjen/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Radivojević i Ana Stanić Katarina Radivojević i Ana Stanić Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević +19 Katarina Radivojević Galerija

Katarina Radivojević snimljena je u javnosti nakon dugo vremena, a tim smo se povodom prisjetili njezine intrigantne ljubavne prošlosti.

Srpsku glumicu Katarinu Radivojević (44) hrvatska publika pamti iz serije Nove TV "Najbolje godine", u kojoj je igrala glavnu ulogu Lorene i u to je vrijeme bila vrlo popularna u cijeloj regiji, no posljednjih godina rijetko je imamo priliku vidjeti.

Katarina je od 2019. godine angažirana kao suradnica za kulturu u konzulatu Republike Srbije u New Yorku, ali ovih je dana ponovno u Srbiji.

Tijekom svojeg boravka u Beogradu nije propustila koncert Stjepana Hausera, koji  je održao u Areni Štark u sklopu svjetske turneje "Buntovnik s violončelom". Na koncert je došla s pjevačicom Anom Stanić, a na ulazu u Arenu dočekali su je fotografi, kojima je spremno pozirala.

Katarina je prije toga posljednji put u Beogradu snimljena u siječnju ove godine, na premijeri filma "Oluja".

Inače, glumica je odmah nakon završetka snimanja serije "Najbolje godine" 2011. godine preselila u Ameriku, a pisalo se da je to napravila zbog ljubavi. Tek je kasnije priznala da je bila u vezi s glumcem i oskarovcem Beniciom del Torom.

U prošlosti je ljubila i Igora Kojića, koji je brzo nakon njihova prekida uplovio u bračnu luku sa Severinom, a šuškalo se da ju je zbog nje i ostavio. Na popisu njezinih bivših je i Vidoje Ristović, pokojni suprug naše voditeljice Nikoline Pišek.

Katarina je karijeru započela u kultnoj seriji "Policajac sa Petlovog brda", a od samih početaka slovi za jednu od najljepših glumica u regiji.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +23 Charles Pearce - 4 Celebrity Obitelj Elle Dvornik prekinula šutnju o Charlesu: "Došlo joj je iz dupeta u glavu, znali smo otpočetka tko je on!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence, No Hard Feelings +25 Jennifer Lawrence - 2 Celebrity Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene