evo i zbog koga je došla

Lijepa srpska glumica u Zagrebu nije mogla proći neopaženo, pamtimo je iz naše hit-serije, a bila je i u vezi s oskarovcem!

Katarina Radivojević Katarina Radivojević Boris Ščitar 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević i Ana Stanić Katarina Radivojević i Ana Stanić Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević Katarina Radivojević +18 Katarina Radivojević Galerija

Srpska glumica Katarina Radivojević zadnjih godina živi u Americi, no došla je u Zagreb na koncert Borisa Novkovića.

Srpska glumica Katarina Radivojević (44) osvojila je hrvatsku publiku u seriji Nove TV "Najbolje godine", u kojoj je igrala glavnu ulogu Lorene i u to je vrijeme bila vrlo popularna u cijeloj regiji.

Zadnjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti, jer živi u Americi i od 2019. godine je angažirana kao suradnica za kulturu u konzulatu Republike Srbije u New Yorku.

No Katarina je ovaj tjedan boravila u Zagrebu, a njezin dolazak nije prošao neopaženo.

Glumica je bila jedna od brojnih poznatih lica na dugoočekivanom akustičnom koncertu Borisa Novkovića "S one strane ljubavi", a po dolasku u dvoranu Lisinski snimili su je fotografi.

Katarina je nedavno snimljena i u Beogradu, na još jednom koncertu hrvatskog izvođača - violončelista Stjepana Hausera.

Inače, glumica je odmah nakon završetka snimanja serije "Najbolje godine" 2011. godine preselila u Ameriku, a pisalo se da je to napravila zbog ljubavi. Tek je kasnije priznala da je bila u vezi s glumcem i oskarovcem Beniciom del Torom.

U prošlosti je ljubila i Igora Kojića, koji je brzo nakon njihova prekida uplovio u bračnu luku sa Severinom, a šuškalo se da ju je zbog nje i ostavio. Na popisu njezinih bivših je i Vidoje Ristović, pokojni suprug naše voditeljice Nikoline Pišek.

Katarina je karijeru započela u kultnoj seriji "Policajac sa Petlovog brda", a od samih početaka slovi za jednu od najljepših glumica u regiji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sonia Kruger - 1 Sonia Kruger - 3 Sonia Kruger - 2 Sonia Kruger - 4 +8 Sonia Kruger - 5 Zanimljivosti Zbog ovih fotografija svi su pomislili da u 59. godini čeka dijete, a evo i kako ih je ona prokomentirala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene