Nalikuje li na tatu?

Bivši Vatreni ponosni je otac četvorice sinova, a evo kako izgleda najstariji, već je naveliko krenuo očevim stopama!

Dario Šimić Dario Šimić Ronald Gorsic / CROPIX 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Šimić - 6 Roko Šimić - 5 Roko Šimić - 4 Roko Šimić - 3 Roko Šimić - 2 Roko Šimić - 1 Dario Šimić Roko Šimić Roko Šimić Roko Šimić +11 Dario i Roko Šimić Galerija

Dario Šimić sa suprugom Jelenom dobio je četiri sina, a evo kako izgleda najstariji Roko, koji je već također uspješan nogometaš.

Naš bivši nogometaš Dario Šimić i njegova supruga Jelena u sretnom su braku već 24 godine i roditelji su četvorice sinova.

Njegov najstariji sin Roko, koji ima 20 godina, već dugo uspješno korača očevim stopama, a bivši ga je Vatreni u opisu njihove zajedničke fotografije itekako nahvalio.

"Roko je mlad, može još puno napredovati i dati, teško ga je čuvati jer se dobro kreće. Takvi su igrači uvijek nezgodni", kazao je Dario o svojem prvorođenom, kako stoji u opisu fotografije koju možete pogledati OVDJE.

Pogledaji ovo Dario i Jelena Šimić - 3 Nekad i sad Isplivale obiteljske fotografije Darija Šimića iz 2006. godine, lijepa supruga ostala je ista, a sin je krenuo tatinim stopama

Roko Šimić hrvatski je reprezentativac, a igra i za klub RB Salzburg, a kako mladić izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roko Šimić (@simic_roko)

Osim Roka, Dario i Jelena imaju još sinove Viktora i Nikolasa, koji se također bave nogometom, a njihov najmlađi sin zove se David i u njihovoj je obitelji doista poseban jer se rodio s Downovim sindromom.

Pogledaji ovo Dario i Jelena Šimić Zanimljivosti Uz brak našeg bivšeg nogometaša ne veže se niti jedan skandal, a s njegove lijepe supruge teško je skinuti pogled!

Dario i Jelena vjenčali su se 2000. godine i jedan su od parova uz čije se ime nikad nisu vezali skandali, a nemamo ih često priliku vidjeti zajedno u javnosti.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukićević - 1 +30 Lidija Vukićević - 3 Celebrity Violeta iz Boljeg života u prvi plan stavila zgodne preplanule noge, i u sedmom desetljeću mami uzdahe svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene