Ljetuje 'punom parom'

Kakav pogled nam je priuštila - I Maja je u njemu uživala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon Hvara, Maja Šuput je svoje ljetovanje nastavila u Dubrovniku. A tamo je zauzela pozu koju je ovjekovječila te svojim obožavateljima na Instagramu pružila prekrasan pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu. Kao i na svoje lijepo tijelo.

Ovo ljeto će Maji Šuput zasigurno biti jedno od najboljih ikad. Nakon uživanja u St.Tropezu, Monacu, Zrću pa Hvaru, Maja Šuput trenutno uživa na krajnjem jugu prekrasne hrvatske obale - u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput nema dosade s majom! Šuput napravila raspašoj u haljini ispod koje je virio čipkasti grudnjak, a bujni dekolte došao je do izražaja!

Pjevačica je na terasi Ville Dubrovnik odlučila počastiti svoje prijatelje na Instagramu fotografijom na kojoj se može vidjeti ne samo njezina savršeno vitka figura već i panoramski pogled na jedan od najljepših gradova na svijetu - Dubrovnik.

>> Pripijena žuta haljina otkrila Majino nevjerojatno tijelo

No, osim što ovog ljeta obilazi najatraktivnije turističke lokacije, Maja je izgleda pronašla i novu ljubav. Kako smo već izvještavali, na Hvaru je snimljena u zagrljaju izvjesnog Alexa kojeg je upoznala u St. Tropezu i koji je s njom doputovao u Hrvatsku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene