Pogledajte kako izgleda!

Joško Gvardiol kupio je luksuzni stan u centru Zagreba, dizajnirala ga je mlada arhitektica, a nogometaš je inzistirao na jednom detalju!

Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 3 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol Joško Gvardiol Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 3 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 4 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 2 Mateo Kovačić i Joško Gvardiol - 1 Dario Zurovec i Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 +22 Joško Gvardiol - 3 Galerija

Joško Gvardiol vlasnik je novog stana u širem zagrebačkom centru, a kako ga je uredila mlada arhitektica Ivona Kalapač, pogledajte u nastavku.

Hrvatski nogometaš i reprezentativac Joško Gvardiol kupio je novi stan u novom kompleksu zgrada u širem zagrebačkom centru.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol i Mateo Kovačić Nogomet Gvardiol progovorio o svojim počecima i odnosu s Kovačićem: ''Kao da sam mu mlađi brat''

Ta je vijest odjeknula domaćim medijima jer je Joško jedan od trenutačno najpopularnijih nogometaša svijeta.

Stan koji je kupio proteže se na dvije etaže i ima oko 160 m2 stambenog prostora. Za dizajn interijera zaslužna je Ivona Kalapač, vlasnica EnVon studija.

"Kad bih birala jednog klijenta do kraja radnog života, to bi bio tip poput Joška. U stvaranju dizajna najbitnije je kakav je klijent i odnos s njim, neovisno o prostoru koji se uređuje i budžetu. Joško je predivna osoba i zaista jednostavna i skromna. Svojim pristupom i osobnošću zaista mi je olakšao cijeli kompleksni proces dizajna interijera, od samog početka do izvedbe. Možete onda zaključiti po ovome da nije nimalo zahtjevan, dapače, pustio je da izrazim svoju kreativnost kroz dizajn i hvala mu na tome", rekla je Kalapač za Index.

Ivonu je razveselio Gvardiolov poziv da mu baš ona uredi stan.

"Moja reakcija bila je vjerojatno ista kao i njegova kada je dobio poziv od Manchestera. Sretna sam zbog svakog poziva onoga tko prepozna moj rad i pruži mi priliku za uređenje, ali, naravno, ovaj projekt smatram velikim zadovoljstvom i svojim uspjehom. Ponosna sam što imam priliku Jošku stvoriti dom i pravu oazu mira", dodala je.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol Zanimljivosti Joško Gvardiol u pjesmi srpskog repera: Poslušajte kako se naš nogometaš uklopio u stihove zvijezde koju regija obožava!

Osim dvije terase prostor krasi i veliki otvoreni prostor na prvom katu uz prostranu kuhinju.

''Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju'', rekla je za Večernji Ivona.

A kako stan izgleda, pogledajte OVDJE.

Pogledaji ovo Joško Gvardiol Celebrity Joško Gvardiol otkrio s kim najradije provodi večeri, a i koga bi poveo na pusti otok: ''Jučer smo kod mene gledali film!''

Podsjetimo, Joško je postao nogometna senzacija nakon Svjetskog prvenstva u Katru. Osim nogometnog svijeta zaludio je i djevojke, a nije poznato je li u međuvremenu neka osvojila njegovo srce jer uspješno skriva svoj ljubavni život.

Danas igra za Manchester City, a suigrač u klubu mu je i naš Mateo Kovačić, s kojim često provode slobodno vrijeme.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 1 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 2 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 5 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 6 +26 Jacques Houdek na Euroviziji 2017. - 7 Celebrity Jacquesu Houdeku 2017. na Euroviziji je prateći vokal bio glazbenik koji danas ruši domaće ljestvice, znate li o kome se radi?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 4 Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 3 Sanja Doležal - 1 +26 Sanja Doležal Celebrity Sanja Doležal javila se obožavateljima s bajkovitog i malo drugačijeg putovanja: "Zaista fascinantno iskustvo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene