donosimo veliku galeriju

Zgodna spisateljica i osebujni glumac opet su zavladali zagrebačkom špicom, pogledajte kako su se istaknuli u masi poznatih lica!

Josipa Pavičić Josipa Pavičić Marko Lukunić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić Miran Kurspahić Zlatko Hasanbegović i Dinko Čutura Josipa Pavičić Slavko Juraga Josipa Pavičić Josipa Pavičić Sanja i Jasmin Agić sa sinom Miran Kurspahić Slavko Juraga +8 Ivica Lovrić i Otto Barić Galerija

Popularna zagrebačka špica i ove je subote vrvjela poznatim licima, pogledajte koga su sve ulovili fotografi.

Sunčani proljetni vikend u Zagrebu izmamio je brojna poznata lica na popularnu špicu.

U masi se ovaj put posebno istaknula naša zgodna spisateljica Josipa Pavičić, koja je bila od glave do pete u crvenom, a u topiću s tankim naramenicama otkrila je i malo gole kože.

Pogledaji ovo Josipa Pavičić Celebrity Za našom lijepom spisateljicom na špici su se svi okretali, zbog haljine golih ramena jedva je dočekala topliju prognozu!

Neopaženo nije mogao proći ni glumac Miran Kurspahić, koji je poznat po svojem osebujnom stilu, a ovaj put je nosio žute hlače, crnu košulju s vezom i kaubojski šešir.

Pogledaji ovo Miran Kurspahić - 1 Celebrity Odjevnu kombinaciju poput ove na zagrebačkoj špici još nismo vidjeli, našeg glumca bilo je teško ne uočiti

Bivši nogometaš Jasmin Agić prošetao je centrom grada sa suprugom Sanjom i sinom, a u obiteljskoj šetnji bio je i nogometaš Mario Maloča.

Fotografi su ulovili i glumca Slavka Juragu, Otta Barića mlađeg, Peđu Grbina i brojne druge poznate Hrvatice i Hrvate, a sve fotografije sa špice pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 +26 Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna odradio prvu probu za Eurosong u novom kostimu: "Dame i gospodo, imamo pobjednika!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 +30 Marco Cuccurin - 10 Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene