Sve je demantirala

Josipa Lisac oglasila se nakon medijskih natpisa o Aleksandri Prijović: ''To nisu moje riječi, povrijedili ste i mene i nju!''

Josipa Lisac Josipa Lisac Dragan Matic / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac Josipa Lisac Josipa Lisac - 48 Josipa Lisac - 46 Josipa Lisac - 45 Josipa Lisac - 42 Josipa Lisac - 41 Josipa Lisac - 31 Josipa Lisac - 30 Josipa Lisac - 29 +17 Josipa Lisac - 12 Galerija

Zbog snimke Josipe Lisac koja se proširila društvenim mrežama, glazbena diva oglasila se nakon medijskih natpisa da je uvrijedila Aleksandru Prijović.

Glazbena diva Josipa Lisac reagirala je na medijske naslove i članke o navodnim izjavama koje je dala o pjevačici Aleksandri Prijović.

Prije nekoliko dana, na društvenim mrežama proširila se snimka Josipe koja je na svom koncertu u Domu sportova rekla da Arena Zagreb nije mjesto za nju te dodala da tamo danas svi mogu nastupiti. Potom je pet puta zaredom rekla ''O, ne'', a mnogi su to protumačili kao uvredu Aleksandri Prijović koja je, nije potrebno podsjećati, u zagrebačkoj Areni nastupala pet puta.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Clubzone Prijović nastavlja obarati rekorde: U samo dva dana najavila je i treći koncert u Rijeci, a u Varaždinu drugi!

No, čini se da su ti komentari Lisac uvrijedili.

''Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?'', napisala je Josipa društvenim mrežama.

@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac - IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

Što vi mislite, je li Josipa aludirala na nastupe Aleksandre Prijović?

  • Da, preočito je
  • Ne

Ukupno glasova:

Inače, Josipa svojim posljednjim nastupima obilježava 50 godina od albuma ''Dnevnik jedne ljubavi''.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović +26 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Naš predsjednički par dotjerao se za svečani izlazak, a uzak struk prve dame privlačio je sve poglede prisutnih!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene