slavi 56. rođendan

Zbog uloge nenadmašnog Joeyja žene su ludjele za njim, a nekoć zgodnog glumca danas više nije lako prepoznati!

Matt LeBlanc Matt LeBlanc Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matt LeBlanc Matt LeBlanc Matt LeBlanc Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +10 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Galerija

Matt LeBlanc slavi 56. rođendan, a tim smo se povodom prisjetili kako se mijenjao tijekom karijere.

Holivudski glumac Matt LeBlanc proslavio se kao Joey Tribbiani u seriji "Prijatelji". Kada je dobio ulogu, imao je 27 godina, a sada slavi 56. rođendan i znatno se promijenio od dana najveće slave.

Matt je rođen 25. srpnja 1967. godine, a prije svojeg velikog proboja u kultnoj humorističnoj seriji snimao je reklame, glazbene spotove i ostvario je nekoliko epizodnih uloga u serijama.

Na audiciju za "Prijatelje" došao je sa samo 11 dolara u džepu, a onda je dobio ulogu koja mu je zauvijek promijenila život. Joeyja Tribbianija glumio je tijekom svih deset sezona serije, a zatim još dvije godine u sitcomu "Joey".

Osim svjetske slave i statusa miljenika žena, uloga u "Prijateljima" donijela mu je i nominacije za prestižne nagrade Emmy, Zlatni Globus i SAG, a otvorila mu je i vrata Hollywooda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matt LeBlanc (@mleblanc)

Matt je 2016. postao voditelj popularne BBC-jeve emisije "Top Gear", koju je vodio do 2018. godine, a povukao se kako bi mogao provoditi više vremena s obitelji.

Glumac s bivšom suprugom Melissom McKnight ima 19-godišnju kćer Marinu Pearl, koju smo rijetko imali priliku vidjeti u javnosti, a nema ni otvorene profile na društvenim mrežama.

Mattovoj je kćeri pred njezin prvi rođendan dijagnosticirana kortikularna displazija mozga, zbog koje je kao beba patila od epileptičkih napadaja. Iako joj se stanje poboljšalo u ranom djetinjstvu, glumac je bio jako zabrinut za kćerino zdravlje, pa je nakon "Prijatelja" odbijao uloge kako bi mogao što više vremena provoditi s njom. Matt se od majke svoje kćeri razveo 2006. godine.

Njegova zadnja poznata djevojka bila je s producentica emisije "Top Gear" Aurora Mulligan, s kojom je prekinuo 2021., nakon šest godina veze, a otad se o njegovu ljubavnom životu ništa ne zna.

Matt se posljednjih godina znatno promijenio i danas je s nekoliko kilograma viška i zapuštenim izgledom daleko od zavodnika Joeyja kojeg pamtimo s malih ekrana.
Kako se glumac mijenjao tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Jelena Kastaneti i Marko Babić - 1 +15 Marko Babić Celebrity Preminuo Marko Babić, arhitekt i autor bestselera čija je borba za život dirnula cijelu Hrvatsku, imao je samo 31 godinu: "Putuj, dječače naš..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 4 +25 Salma Hayek - 1 Celebrity Fotografija na kojoj je zaskočila supruga ostala je u sjeni raskošnih oblina ove glumice kojoj godine ne mogu baš ništa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene