A vratila je i staru frizuru!

Aniston i dalje blista kao u danima najveće slave, ali nešto ipak otkriva koliko godina stvarno ima!

Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 4 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 1 +17 Jennifer Aniston i Matthew Perry - 2 Galerija

Jennifer Aniston zablistala je na dodjeli Critics Choice Awards dodjele nagrada u Santa Monici, crni kombinezon bez naramenica pokazao je da i dalje drži figuru kao i dok je bila na vrhuncu slave.

Glumica Jennifer Aniston već je godinama jedna od najpoznatijih zvijezdi na svijetu, a svojom pojavom opet je izazvala iznenađenje dolaskom na crveni tepih.

U Santa Monici održan je Critics Choice Awards dodjela nagrada, a Aniston je na crveni tepih stigla u crnom kombinezonu bez naramenica.

S lijeve strane padao je crni šlep, a gornji dio bio je popunjen perjem.
Iako je figurom ostala skoro ista kao i u danima najveće slave, na licu se vidi trag godina koje su je dostigle, iako Jennifer nosi osmijeh na licu i ne zamara se starenjem.

Inače, zanimljivo je da se 54-godišnja Jennifer nedavno vratila svojoj staroj frizuri koju je nosila u ''Prijateljima'' jer je svojevremeno izjavila kako ju je mrzila i da misli kako joj nije najbolje stajala.

"Mislim da je to bila najružnija frizura koju sam ikad vidjela", rekla je Jennifer za Allure, ali čini se kako se ipak predomislila i pri tome nije nimalo pogriješila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković +25 Dominik i Helena Livaković - 2 Celebrity Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 9 +25 Severina i Davor Grgin - 7 Celebrity Severina otputovala u daleke krajeve pa objavila spektakularne fotke u bikiniju: "Zima, zima, e pa šta je!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene