Nakon rastave u tajnosti

Naša bivša najtraženija manekenka nestala je sa scene, a sada je sve iznenadila najljepšim mogućim vijestima!

Jelena Urukalo Jelena Urukalo Andrija Lucic/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Rafael Dropulić i Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Jelena Urukalo Deen, Hana Hadžiavdagić i Jelena Urukalo Jelena Urukalo - 3 Jelena Urukalo - 2 Jelena Urukalo - 1 +8 Jelena Urukalo Galerija

Jelena Urukalo čeka drugo dijete sa svojim novim partnerom Kristijanom Pahljinom.

Bivša manekenka i sudionica reality showa "Farma" Jelena Urukalo ovih dana ima lijep razlog za slavlje jer čeka svoje drugo dijete, što je sama potvrdila.

"Rastala sam se prije nekoliko godina. Iz tog braka imam kćer Ilonu i u dobrim sam odnosima s bivšim suprugom. Mislila sam da se neću više upuštati u nikakve, da se tako izrazim, trudnoće i ozbiljne veze. To vjerojatno svatko misli nakon rastave. Ali nakon što upoznaš osobu koja je toga vrijedna, zaboraviš sve što si rekao. Nisam vjerovala u ljubav na prvi pogled, ali kad smo se upoznali i dali si ruku, dogodila se iskra. Ja sam pobjegla jer sam u tom trenutku htjela biti sama, no nakon nekog vremena me nazvao i rekao mi neke stvari, gdje sam shvatila da je vrijedan toga da promijenim mišljenje, a što je točno bilo neka ostane za nas. Samo neka smo svi živi i zdravu, da se poštujemo i volimo, a novi život je tu", izjavila je Jelena za Slobodnu Dalmaciju i otkrila da čeka djevojčicu i da o svadbi zasad ne razmišljaju.

Nedavno se nakon dugo vremena izbivanja pojavila u javnosti i to na jednom događanju u Rijeci, na kojem je dobro raspoložena u zagrljaju partnera Kristijana Pahljine s kojim sada čeka dijete.

Jelena je bila jedna od ljepotica koja je žarila i palila domaćim modnim pistama i plijenila pažnju gdje god da se pojavila. Danas je posvećena majčinstvu i poslu s nekretninama, a gdje god da se pojavi izazove pomutnju jer je njezinu ljepotu teško ne primijetiti.

Ponosna je i sretna majka djevojčice Ilone koje je dobila s bivšim suprugom Domagojem Murinom s kojim je pronašla ljubav nakon turbulentne veze s reperom Marinom Ivanovićem Stokom pa se razvela u tajnosti, a treću sreću sada je pronašla s Kristijanom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 2 +28 Donna D'Errico - 3 Nekad i sad Zbog mladolikog izgleda zvijezde hit-serije malo malo tko vjeruje u njezine godine, ali sada je konačno pokazala svoje stvarno lice!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +31 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica obline je jedva ugurala u tijesnu haljinicu, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene