Žena izgleda wow!

S glavnih aduta Jelene Rozge nije bilo lako skrenuti pogled, u ultrakratkoj kožnoj haljinici zapalila je atmosferu u Frankfurtu!

Jelena Rozga Jelena Rozga Igor Soban/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 7 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 1 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 1 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 10 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 9 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 8 +22 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 5 Galerija

Jelena Rozga nastupila je na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, gdje su domaće glazbene zvijezde izvele čak deset sati programa.

Naša pjevačica Jelena Rozga bila je jedna od glazbenih zvijezda Hrvatske noći u Frankfurtu, najvećeg okupljanja iseljenih Hrvata, a gdje je svojim nastupom atmosferu dovela do usijanja.

46-godišnja Jelena za tu je prigodu obukla kratku crnu kožnu haljinu s metalnim detaljima, a njezine duge i zgodne noge ukrale su poglede svih prisutnih u dvorani.

Osim Jelene, na koncertu su nastupili i Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Crvena jabuka, Jole Petar Grašo, Prljavo kazalište, Mate Bulić, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid, a glazbeni je program trajao čak deset sati.

Naše najveće glazbene zvijezde izmjenjivale su se na pozornici u sklopu koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu, publika je s njima pjevala uglas hitove, a u dvorani se plesalo kolo i vijorile su se hrvatske zastave.

Najveće je to okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u dijaspori, ali i događanje za koje su karte rasprodane čak godinu dana unaprijed. U Frankfurt su zbog njih i dobre zabave pristigli Hrvati iz cijele Njemačke i drugih europskih zemalja, ali i iz SAD-a te Novog Zelanda, a kako su se proveli pogledajte u našoj galeriji.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvatska noć u Frankfurtu - 3 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 +30 Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Celebrity Ludnica u Frankfurtu, evo kako su se Hrvati zabavili, a zaplesalo se čak i kolo!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 +17 Ozzy i Sharon Osbourne Nekad i sad Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene