Ma, bravo!

Kako je naš mladi plesač iz Petrinje svojim sugrađanima nakratko skrenuo misli s razornog potresa: "Bilo je jako dirljivo, mnogi su se i rasplakali"

Jakov Bjelac Jakov Bjelac Privatni album 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Bjelac - 1 Jakov Bjelac - 2 Jakov Bjelac - 3 Jakov Bjelac Jakov Bjelac Jakov Bjelac +0 Jakov Bjelac Galerija

Jakov Bjelac je novi mentor u showu "Ples sa zvijezdama", a iako mu je samo 19 godina, već je dobro poznato ime u plesnim, ali i u reperskim krugovima.

U novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" u ulozi mentora gledat ćemo i neka nova lica, a jedno od njih je 19-godšnji Jakov Bjelac.

Pogledaj i ovo Ana i Mario napustili Ples sa zvijezdama - 3 ''nije bilo lako'' Naša proslavljena sportašica odlazi iz "Plesa sa zvijezdama" bogatija za iskustvo, ali i puno više od toga: "Stekla sam prijatelja za život!"

Iako je u plesnim krugovima već dobro poznato ime, šira publika tek će ga sada upoznati, a evo kako je sam sebe ukratko predstavio.

"Dolazim iz Petrinje. Bavim se sportskim plesom od svoje pete godine i iza sebe imam niz uspjeha. Završio sam Tehničku školu u Sisku i trenutno sam student prve godine Veleučilišta Edward Bernays smjera menadžment i marketing turističke destinacije", otkrio nam je Jakov koji ne može sakriti uzbuđenje zbog prilike da bude mentor u showu "Ples sa zvijezdama".

"Vrlo mi je drago što sudjelujem u ovom projektu, nestrpljiv sam i spreman na sve izazove i nova iskustva", poručio je.

O svojoj zvijezdi još ne smije puno odavati, no otkrio nam je da je zadovoljan i da probe odlično napreduju.

"Čim smo se upoznali i dobili prve zadatke, odmah smo se ozbiljno uhvatili posla. Vrlo sam zadovoljan svojom zvijezdom, ima osjećaj i talent za ples, a i dobru volju", kaže.

U 14 godina, koliko se bavi sportskim plesom, Jakov je ostvario brojne uspjehe, a evo na koje je najponosniji.

"Ponosan sam na sve svoje uspjehe, ali bih mogao izdvojiti 19 naslova državnog prvaka te finala velikih međunarodnih natjecanja", priča nam Jakov koji je zbog svojih rezultata, kao član hrvatske reprezentacije, predstavljao je Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima.

Prisjetio se i svojih plesnih početaka.

"Ples je ustvari dio načina života moje obitelji, prvo je u sportski ples krenuo četiri godine stariji brat i gledajući njega sam se i ja počeo zanimati za ples. Malo po malo postao je to za mene vrlo ozbiljan sport", kaže Jakov.

U Petrinji je dio trenerskog tima u Sportskom plesnom klubu "Petrinia", koji stvara nove sportske plesače i koji od samih početaka postižu odlične rezultate. S plesačima iz kluba je nakon razornog potresa zaplesao i među ruševinama, a tim su potezom oduševili svoje sugrađane.

"Uz sve ružno sto nam je donio potres, naša klupska ekipa se dogovorila da ćemo pokazati svima da ima nas mladih koji ćemo živjeti u ovom gradu i borit ćemo se za ovaj grad i da ne odustajemo. Tako smo 29.01.2021. U 12.19h u središnjem gradskom parku zaplesali bečki valcer. Tu našu inicijativu nazvali smo 'Plesom protiv potresa'. Ljudi su se okupili spontano i bilo je jako dirljivo, mnogi su se i rasplakali, ali je i pokazalo našu snagu", prisjetio se Jakov koji je nakon potresa i na druge načine pomagao svojim sugrađanima.

"Sam potres je bio zastrašujući, ali kad sam vidio kako je nekim ljudima još gore, odmah sam se uključio u svakodnevno volontiranje i pomaganje ljudima kojima je trebala pomoć", istaknuo je.

S obzirom na njegove osjetljive godine, zanimalo nas je i je li spreman na popularnost koju bi mu mogao donijeti show, no čini se da je Jakov zasad samo fokusiran na svoj zadatak.

"Meni javni nastup nije ništa novo tako da vjerujem da ću bez problema sve odraditi. Ne obazirem se previše na popularnost nego se koncentriram na ono što radim i volim raditi", kaže.

Informacije o privatnom životu poželio je zadržati za sebe, pa tako nismo uspjeli doznati je li zauzet, no nešto nam je ipak otkrio.

"Mogu spomenuti da se uz sportski ples bavim i glazbom te od svoje 12. godine se bavim rapom i stvaram rap glazbu pod umjetničkim imenom Yackoo", pohvalio se Jakov.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 5 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora - 2 +34 Rita Ora - 1 Celebrity Rita Ora ima sve brutalnije trbušne mišiće i jedva čeka pokazati ih u sve oskudnijim opravicama

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 1 Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 Marijana Mikulić - 3 +17 Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Celebrity Naša glumica prisjetila se kako je prije izgledala, a jedno izdanje privuklo je najviše pozornosti: "Nek' je zabilježeno da sam nekad bila komad''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene