Završio u bolnici

Smršavio 10 kilograma i postao - neprepoznatljiv!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U samo nekoliko mjeseci ovaj 'slatkiš' se pretvorio u neprepoznatljivo lice!

Glumac Jake Gyllenhaal hospitaliziran je nakon što je ozlijedio ruku na setu snimanja svog filma 'Nightcrawler' u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Jake Gyllenhaal i Jennifer Aniston Stvarno? Zgodni glumac tvrdi da je snimanje intimnih scena s miljenicom Hollywooda bilo mučenje, a evo u čemu je bio problem!

Jake Gyllenhaal se toliko uživio u intenzivnu scenu da je rukom udario ogledalo i tako zadobio ozljede zbog kojih je odmah odvezen u Hitnu službu.

'Jake se potpuno unio u svoj lik koji je tražio staklo i tijekom te scene u ljutnji ga udario i slomio. Veoma je teško ozlijedio ruku i zbog toga je morao hitno biti prebačen u bolnicu', izjavio je izvor za magazin People.

>> Što to jede Jake Gyllenhaal? Crve?!

32-godišnji Jake vratio se na set već idući dan. Izvori bliski glumcu tvrde kako Jake radi vrlo naporno, po 18 sati na dan, a zbog uloge je smršavio 10 kilograma.

Vjerojatno se zbog gubitka kilograma Jake i čini potpuno neprepoznatljiv u odnosu na sebe malo popunjenijeg nekoliko mjeseci prije mršavljenja.

Glumac izgleda veoma propalo i loše, a tješi jedino činjenica kako je toliko smršavio zbog uloge, a ne zbog nekih životnih poroka.

U ovom filmu glumi novinara crne kronike, a kako je to izveo imat ćemo priliku pogledati tek iduće godine kad film stiže u kina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene