Novi detalji iz Londona

Kuhari, vino, cvijeće - to su povlastice BOLNIČKOG apartmana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poklonici kraljevske obitelji, s nestrpljenjem očekuju dolazak novog princa ili princeze. Donosimo nove detalje iz Londona!

Cijeli svijet s nestrpljenjem očekuje rođenje kraljevske bebe. Velik interes danas je izazvala i izjava bivšeg nogometaša Davida Beckhama koji je novinarima otkrio kako bi volio da se dijete zove David. Osim toga nogometaš, koji je i sam otac četvero djece, budućim je roditeljima poželio i mnogo sreće. Što se događa u Londonu donosi Martina Podgorski.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Sve je iznenadio Princ William javio se na društvenim mrežama prvi put nakon emotivnog videa Kate, no njegova objava nije onakva kakvoj biste se nadali

>> Trudnički stil Kate Middleton: Da stavi običnu vreću na sebe – postala bi hit!

Uzbuđenje je posebno veliko ovdje ispred Buckinghamske palače. Kate je i dalje u obiteljskom domu u Buckleburyju - sat i pol udaljenom od Londona ispred kojeg je parkiran policijski auto spreman da svaki tren preveze princezu do bolnice.

Luksuzni bolnički apartman za kraljevsku obitelj

Dok novinari i dalje neprestano kampiraju pred bolnicom St. Mary, Katein ce liječnik kad bude vrijeme također stići pod policijskom pratnjom.

Apartmani ovdje u krilu Lindo luksuzno su opremljeni svim što budućim roditeljima može zatrebati. Williamu i Kate na raspolaganju će biti i vrhunski kuhari, bogata vinska lista, a svaki dan u apartman stiže i svježe cvijeće. Sve to stajat će oko 10 tisuća funti po apartmanu.

>> Kate Middleton nakon poroda želi biti sa svojom majkom

Princ William je prije nekoliko dana napustio vojnu bazu kako bi cijelo vrijeme bio s Kate. Postoji mogućnost da Kate rodi i u kraljevskoj obližnjoj bolnici u Berkshireu. Kako se čekanje novog nasljednika britanske krune odužilo, mediji u Londonu su lagano utihnuli.

No neki se bave analizom horoskopskog znaka djeteta - kažu astrolozi: ako se rodi do 22.7 do kad je vladavina raka bit emotivna i osjetljiva duša koja ce mnogo polagati u obiteljske veze i tradicije. Drugi pak vrijeme krate odabirući najbolje Kateine trudničke kombinacije - pobjednik je rozi kaputić modne kuće Alexandra McQueena.

Inače, već je spremna i bebina stranica na Wikipediji - zasad naziva: Dijete vojvode i vojvotkinje od Camebridgea, a postavljeno je i nekoliko Twitter računa. Za to vrijeme čekanje u Londonu se nastavlja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene