''beskrajno hvala...''

Ivana Vida priredila je raskošnu proslavu 30. rođendana, pjevala joj je Ana Bekuta, a posebno je bio dirljiv trenutak koji je posvetila suprugu Domagoju!

Ivana Vida - 3 Ivana Vida - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Ivana Vida - 1 Domagoj i Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 4 Ivana Vida - 5 Ivana Vida - 6 Ivana Vida - 7 Ivana Vida - 8 Ivana Vida - 9 Ivana Vida - 10 Domagoj i Ivana Vida - 3 +23 Ivana Vida Galerija

Ivana Vida proslavila je 30. rođendan, među uzvanicima je bio i Marko Grubnić koji je podijelio dio atmosfere.

Supruga našeg nogometaša Domagoja Vide, Ivana, organizirala je raskošno slavlje svog 30. rođendana za koji se posebno i odjenula pa je tako zablistala u bijelom kombinezonu s detaljima čipke, mreže i perlica. 

Kombinezon je na leđima imao ogroman otvor, a odlično je istaknuo njezinu manekensku liniju. Srebrne otvorene sandale i niski rep ispunjen valovima sjajno su se uklopili u elegantni modni izričaj. Usne je istaknula crvenim ružem, a sve je još dodatno začinila srebrnim nakitom. 

Pozirala je nasmijana u društvu svojih gostiju koji su zajedno s njom došli proslaviti ovaj predivan dan. 

Proslava se održala u jednom zagrebačkom restoranu, a sve je bilo vrlo luksuzno uređeno - prepuno bijelih ruža, ali i srebrnih detalja. 

Također, Ivana je svakom svom gostu pripremila i maleni poklon iznenađenja koji se nalazio u platnenoj sivoj vrećici na kojoj je pisalo "Ne žalim za ničim".

Marko Grubnić snimio je trenutak kad se Vida posebno obratila svojem suprugu Domagoju. 

''Beskrajno hvala mom suprugu, zbog kojeg živim svoju bajku'', rekla je Ivana u suzama. 

Podsjetimo, Domagoju je supruga Ivana velika podrška u karijeri još od 2012. godine kada su se zaljubili u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David.

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Od tada se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Celebrity Zbog ove fotke u badiću fanovi Maju Šuput mole da ih povede sa sobom na odmor: "Instagram, portali, sve gori!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +32 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll u haljini s neobičnim otvorom kod grudi zanimljivo zaključila: "Ima dana kad mislim da sam precijenjena... ali ne danas!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene