Rijetko pojavljivanje

Nju baš dugo nismo vidjeli! Bila je jedna od naših najljepših voditeljica, a onda je samo nestala s malih ekrana

Ivana Šundov - 2 Ivana Šundov - 2 Luka Stanzl/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Šundov - 1 Ivana Šundov - 3 Ivana Šundov - 4 Ivana Šundov - 5 Danijela Martinović i Ivana Šundov Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića 2007. godine: Vanessa Radman, Marija Cvitanović, Ivana šundov Dobrotvorna aukcija fotografija Jadrana Lazića 2007. godine: Petar Grašo, Ivana Šundov Ivana Šundov (Foto: PR) Ivana Šundov (Foto: PR) +0 Ivana Šundov - 2 Galerija

Ivana Šundov pojavila se u javnosti nakon dugo vremena na reviji Snježane Mehun u Zagrebu.

Ivana Šundov bila je jedno od najljepših i najprepoznatljivijih televizijskih lica, a otkako je nestala s malih ekrana, nemamo je često priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Ivana Šundov (Foto: PR) Uvijek besprijekorna Ona je kraljica domaćih događanja kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe

Domaća društvena događajima koja nekada nije preskakala danas potpuno zaobilazi, no ovaj tjedan iznenadila je dolaskom na reviju Snježane Mehun u Zagrebu.

Ivana je za tu prigodu obukla upečatljivu ružičastu haljinu s velikim volanom i jednim otkrivenim ramenom, u kojoj je naglasila vitku figuru, a privukla je i brojne poglede.

Na reviju je došla u pratnji arhitekta Ante Vrbana, s kojim je pozirala fotografima.

Prije ovoga dugo je nismo vidjeli u javnosti, a svaki put kada bi se negdje pojavila, pobrinula bi se da ne prođe neprimijećeno, kao i sada.

Ivana je danas majka dviju tinejdžerica, Nike i Zare, s kojima živi u Zagrebu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey +8 Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski miljenik žena počastio fotkom na kojoj je potpuno gol, a cijeli je prizor pomalo bizaran!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford Harrison Ford Calista Flockhart Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +7 Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Celebrity Lukavim potezom zavela je 22 godine starijeg slavnog šarmera, a on je s 80 pokazao da je još pravi frajer!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene