Sve je gotovo

Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Šarić podvrgnut operaciji, njegova Korana oglasila se nakon zahvata

Ivan Šarić (Foto: PR) Ivan Šarić (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: PR) Đurđa Vrljević Šarić, prijateljica Dine Miškića (Foto: Dnevnik.hr) +0 Slavko Sobin, Ivan Šarić i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić operirao je kralježnicu u jednoj zagrebačkoj bolnici, a uz njega je bila djevojka Korana Gvozdić.

Najpopularniji domaći komičar i finalist "Plesa sa zvijezdama" Ivan Šarić, nakon što je zabrinuo obožavatelje završivši u bolnici zbog ozbiljnih problema s kralježnicom, hrabro se podvrgnuo operaciji i sada ga čeka oporavak.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

Ivan je trenutke prije operacije sa svojim obožavateljima dijelio u pričama na Instagramu, a nakon operacije njegova djevojka Korana Gvozdić izvijestila je o stanju u kojem se nalazi.

"Da! To je taj mir i tišina. Operacija je super prošla, Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici. Oooogromno hvala profesoru Rotimu i docentu Sajku te svima koji ste i njemu i meni slali poruke podrške. Ljudi, vi ste divni", napisala je Korana iz fotografiju Ivana koji spava u bolničkom krevetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Uskoro se oglasio i Ivan te napisao da je sve dobro prošlo i nema potrebe za brigu, čak je pokazao i dio koji su mu morali izvaditi.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mariah Carey (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bujno poprsje u koje su svi gledali: Glazbena diva izbacila dekolte u minijaturnoj haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene